Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | 10 най-добри Minecraft семена за спаун в Trail Ruins

10 най-добри Minecraft семена за спаун в Trail Ruins

Аз детето | 2024-02-27

10 най-добри Minecraft семена за спаун в Trail Ruins

Актуализацията на Trails & Tales за Minecraft 1.20 въведе нова структура, наречена Trail Ruins, която се откроява като едно от най-добрите места за спаун. Това рядко място действа подобно на храмовете, като съдържа изгубено съкровище и друга фантастична плячка, която можете да намерите. Различни кодове, открити от други играчи, гарантират, че тези неуловими Trail Ruins се появяват в наистина завладяващи светове. Trail Ruins не приличат на селата в Minecraft, тъй като повечето от блоковете на тези структури се появяват под земята, като само малки части излизат на повърхността. Тези миниподземия могат да бъдат намерени само в тайга, снежна тайга, старорастяща тайга, старорастяща брезова гора и биоми в джунглата. Ще искате да сте сигурни, че каквото и семе да използвате, има поне една от тези среди, когато генерирате своя нов свят.

За да използвате семе, трябва да въведете точен код без грешки във вашия World Generator от менюто „Създаване на нов свят“. Някои семена работят само на Bedrock или Java версиите на играта, не и в двете.

Ruins And Mansions

Seed: -5259

Това семе ви пренася в гора с масивно имение Woodland Mansion, друга рядка структура, която съдържа много различни съкровища. Въпреки че може да отнеме известно време, за да натрупате ресурсите, от които се нуждаете, за да проникнете в имението, предметите, които получавате от близките Trail Ruins, могат да дадат някои полезни предмети. Няколко гъбени дървета в района също могат да осигурят храна за всяко продължително изследване.

Cherry Blossom Trail

Seed: 21588

Семената на Cherry Blossom в Minecraft обикновено създават красиви светове с девствени пейзажи, в които да се насладите на приключения. Това семе също ви дава Trail Ruins близо до село, което може да ви даде ресурсите, от които се нуждаете, за да се борите с враждебните тълпи, които пазят структурата. Според видео в YouTube от TryzzMC, повечето от тези руини са над земята, което може да бъде рядко, но щастливо събитие във всеки генериран свят.

Ruins In The Ravine

Seed: -5716

Това семе ви хвърля в средата на голям хълм биом, близо до няколко гори и ледена тундра близо до върха на една планинска верига. Тази празнина осигурява отлична защита за тези, които искат да построят база около Руините и да изследват многобройните пещерни системи, които съществуват близо до структурата в Minecraft. За повече подробности относно това невероятно семе на Trail Ruins вижте видеоклип в YouTube от Enchanted Seeds.

Water-Logged Ruins

Seed: 8208818259074732721

Статия в Pro Game Guides откри това уникално семе в Minecraft, което поставя руини на пътеки под водата, за да ги откриете. За щастие, структурата е разположена в плитко езеро, недалеч от биома на тайгата, където лесно можете да започнете да строите дом. Амбициозните играчи може дори да искат да направят база на повърхността на водата директно над Руините, което им дава директен достъп до съкровищата под тях.

Trails Of Ancients

Seed: -2051188126623707143

Това е едно от най-добрите семена в Minecraft 1.20 за всеки, който търси по-нови биоми като Lush Cave за изследване. Древен град също лежи дълбоко под руините с редки места, през които можете да се ровите почти като в подземие, докато търсите повече съкровища.

Desert Ruin Excavation

Seed: -6005466268588197399

Три различни Trail Ruins съществуват в това семе, но всички те са дълбоко под пясъците на голям пустинен биом в Minecraft. Ще трябва да изработите каменна или желязна лопата, за да копаете в тези места, но всички те са доста близо до мястото, където сте се появили в света. Внимавайте да не унищожите случайно важни части от руините, докато разбивате много блокове подред, опитвайки се да намерите един в средата на пясъчник.

Dense Jungle Trails

Seed: -1406420957226980435

Според видеоклип от Mine Splatter, в това семе има не едно, а две различни интересни места. И двете са разположени в огромна джунгла, която може да ви осигури почти всичко, от което се нуждаете за едно цяло приключение. Лесният достъп до двете структури в една вече богата на ресурси област прави тези руини невероятни допълнения към един вече невероятен свят.

Large Village Of Taiga Trails

Seed: -1925336083591607937

Това семе създава руини точно до голямо село Тайга в планините, подкопавайки очакванията, като прави структурата почти част от селището. Най-добрите снежни семена в Minecraft 1.20 са места, които можете да наречете дом с неуловими места, за които не е нужно да пътувате далеч, за да ги намерите.

Temples And Ruins Galore

Seed: -1467078482295954814

В биома на джунглата отново има множество пътеки, които можете да проследите през гъстите дървета. Има обаче и храмове в джунглата, разположени в същата среда в Minecraft, които ви дават повече съкровище, отколкото можете да разчитате дори на една експедиция. Разрушеният портал тук също ви дава толкова много структури в едно пространство, че може да бъде трудно да изберете коя да проучите първо.

Ruins Of The Desolate Captial

Seed: 4373113834963656348

Това семе ви поставя точно до Trail Ruins, но много други структури населяват този свят, за да направят вашето приключение още по-интересно. Малко село с разрушен портал ви дава отлично начално оборудване и начин да стигнете до Недър по-късно в пътуването си. Руините не са много далеч и се намират в обикновена тайгова гора, която не е твърде трудна за навигиране в Minecraft. Копаенето директно също ще разкрие не един, а два различни древни града, в които да се впуснете. Тъмните дълбини, които можете да достигнете, могат да започнат подземно изследване, което ще ви отнеме много време, за да разкриете напълно всяка тайна.

Ако харесвате тази игра, не пропускайте да прочетете:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град