Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Посетихме най-реалистичния Disneyland в Minecraft, направете го и вие

Посетихме най-реалистичния Disneyland в Minecraft, направете го и вие

Аз детето | 2023-11-09

Посетихме най-реалистичния Disneyland в Minecraft, направете го и вие

Винаги сме искали да отидем в Дисниленд в Калифорния, но никога не сме получавали шанс. За щастие, ImagineFun е следващото най-добро нещо и също така е най-близкото, което някога ще стигнем до това да имаме цял тематичен парк. Без опашки, без чакане, само безкрайни карания.

ImagineFun е онлайн Minecraft сървър, който е пресъздал целия тематичен парк Калифорния „Дисниленд“ в Minecraft. Започнат през 2017 г. от „трима ентусиасти на „Дисни“ през целия живот“, ImagineFun има всичко, което бихте очаквали от парка, включително атракции, магазини и влакчета в парка, които всъщност можете да карате. Това е истинско постижение и резултатът е меко казано впечатляващ. Всички основни зони на парка — Fantasyland, Frontierland, Tomorrowland, Critter Country и Adventureland — са създадени блок по блок, включително емблематичния замък на „Дисниленд“.

Поразително е, когато за първи път ви пуснат на входа, но сървърът за щастие ви дава карта, на която можете да видите всички атракции. Подобно на други сървъри на Minecraft, можете да се преместите във всяка област с помощта на кутията за чат и затова решихме първо да проверим един от най-големите атракциони в парка: Big Thunder Mountain.

Атракционите работят на интелигентна механична система. Докато си проправяте път през опашката и стоите търпеливо до пистата, ще стъпите върху притискаща плоча, която започва обратно броене. След десет секунди увеселителният влак ще се появи на пистата и портите ще се отворят, позволявайки ви да скочите вътре. Не бяхме съвсем сигурни какво да очакваме с влакчетата в парка, но с изключение на няколко визуални пропуска, Big Thunder Mountain се движеше супер. Общността на Minecraft е създала много умопомрачителни подложки, но с атракционите в ImagineFun е впечатляващо да видим как строителите са имитирали истинските атракции.

След като излязохме от Big Thunder Mountain, забелязахме, че всяко каране има някаква плаваща класация. Оказва се, че те проследяват броя пъти, когато играчите са отишли на това конкретно каране с най-добрия ездач, позиция, държана от SuperAngieAngie, след като е карал Big Thunder Mountain 6558 пъти. Това работи на около 13 дни, 20 часа и 29 минути, според борда. Изглежда, че ImagineFun има някои големи фенове. Интересен аспект на ImagineFun е аудио работата, която влезе в парка. Сървърът ви насърчава да държите отворена връзка към браузъра, докато разглеждате, което позволява на уебсайта да проследява движението ви в сървъра и да възпроизвежда приложимото аудио. Това може да са околни звуци и музика, докато изследвате, или аудиозаписи, които са синхронизирани перфектно с возенето — Haunted Mansion е чудесен пример.

The Haunted Mansion ви отвежда на обиколка през призрачна къща и разчита на палав разказвач, който да ви води. Много е в съответствие с действителното пътуване и дори има същия трик в края, където огледалото показва призрачен таласъм, който седи в каретата ви, въпреки че всъщност няма нищо там. Друго впечатляващо постижение в ImagineeringFun е атракцията Buzz Lightyear Astro Blasters, атракция, която служи и като неоново стрелбище. С вашия бластер трябва да удряте цели, за да спечелите точки, система, която се изтегля доста добре в блоковия еквивалент на пътуването.

Когато завършите карането, получавате сума валута в играта, която можете да похарчите за стоки. ImagineFun ви дава малка сума, за да започнете, но трябва да сте доста запален ездач, за да си позволите някоя от добрите стоки. Трябваше да се сбогуваме едва ли не със сълзи с една нелепа шапка Гуфи, на която хвърлихме око. Ако сте прекарали изпълнено със забавление време на всички подложки за чаши и сте се разболели невероятно от карането на въртящите се чаени чаши твърде много пъти, можете да завършите деня си, като гледате ежедневното шоу с фойерверки, точно като в истинските паркове на „Дисниленд“.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град