Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Готови ли сте за състезание с още от най-добрите състезателни игри за Android

Готови ли сте за състезание с още от най-добрите състезателни игри за Android

Аз детето | 2024-03-08

Готови ли сте за състезание с още от най-добрите състезателни игри за Android

Състезателните игри са сред най-популярните в мобилните игри. Това е изключително конкурентен жанр и има много добри опции. Състезателните игри бяха сред първите, които започнаха да употребяват хардуера на телефона, като използваха акселерометъра като своеобразен волан за управление на автомобили. Има и други методи за управление, но въртенето на телефона е класически състезателен компонент. Това също е един от най-разнообразните жанрове, с отлична селекция както от безплатни за игра, така и от премиум опции. Ето най-добрите състезателни игри за Android.

GRID Autosport

GRID Autosport е порт на PC версията. Това беше и една от най-добрите игри, стартирани през 2019 г. Играта може да се похвали със 100 коли заедно със общо 100 състезания. Играта е фокусирана върху изживяване за един играч и получавате не само регулируеми трудности, но и разнообразие от състезателни стилове и малки тънкости като поддръжка на хардуерен контролер.

Hill Climb Racing 2

Hill Climb Racing 2 е една от по-новите състезателни игри за Android. Тя разполага с проста цветна графика и прости контроли. Ще се състезавате нагоре и надолу по хълмове срещу противници. Звучи по-лесно, отколкото е в действителност. Играчите могат също да персонализират превозните си средства, да ги настройват да се държат по определен начин и много повече. Играта включва онлайн мултиплейър режим, постижения, ежедневни задачи и предизвикателства. Освен това работи доста добре на по-стари устройства. Това е безплатна игра. Това не е голяма работа, но просто искахме да ви уведомим.

Horizon Chase

Horizon Chase беше една от най-добрите състезателни игри за 2015 г. Тя включва графики, вдъхновени от ретро стила. Включва десетки писти, различни автомобили за отключване и много други. Тази игра е уникална, защото има пълна поддръжка на Android TV и поддръжка на NVIDIA Shield TV и можете да използвате повечето игрови контролери с нея. Има също онлайн мултиплейър режим и класации, за да завършат изживяването. Разработчиците също добавят нови събития; не можем да бъдем по-щастливи. Да, можете да играете тази състезателна игра и офлайн.

KartRider Rush+

KartRider Rush+ е картинг състезателна игра в аркаден стил. Играта има няколко режима, включително режими на скорост, аркада, класиран и сюжетен режим. Има дори времеви изпитания, за да намалите времето си на всяка писта. В допълнение, вашият състезател има различни персонализации, за да го направите както искате. Има и бонуси, които да ви помогнат по средата на състезанието. Механиката е сравнително забавна, дори и да липсва реализъм.

Mario Kart Tour

Mario Kart Tour за кратко държеше рекорда като най-успешното стартиране на мобилна игра в историята, докато Call of Duty: Mobile не се появи няколко седмици по-късно. Мобилната версия на играта е малко разводнена от изживяването на конзолата, но все още си струва. Можете да отключите различни състезатели от кралството на гъбите и да се състезавате в различни състезания, а също така има няколко различни режима на игра. Дори поддържа мултиплейър след актуализация от средата на 2020 г. Nintendo трябва малко да смекчи микро-транзакциите, но в противен случай това е възхитителна мобилна аркадна състезателна игра с достатъчно Mario Kart, за да се почувствате като игра на Mario Kart.

Motorsport Manager Racing

Motorsport Manager Racing е по същество безплатната версия на Motorsport Mobile Manager 3. Това е симулатор с онлайн мултиплейър елемент. Играчите събират отбор по моторни спортове с шофьор, конструират кола и след това се състезават с колата срещу онлайн противници в състезания с 10 души. Играта също така включва истински шофьори от спорта, класации и прилична графика. Това е единствената игра Motorsport Manager, която все още получава актуализации в Play Store, но все още можете да получите Motorsport Manager Mobile 3 (Google Play), стига да нямате нищо против да не се актуализира от 2020 г.

Need for Speed No Limits

Need for Speed No Limits на EA пренася своето емблематично състезателно приключение на мобилни устройства, потапяйки играчите в тръпката на подземните състезания. В играта ще участвате в над 1000 състезания, като ще се борите срещу конкурентни шофьори и ще избягвате полицията, всичко това, за да съберете пари и да укрепите статуса си в състезателната общност. Играта включва впечатляваща гама от автомобили от реалния свят от престижни производители като McLaren, Ferrari, Koenigsegg, Lamborghini, Pagani и Hennessey. Освен това, Need for Speed No Limits предлага широки възможности за персонализиране, позволявайки на играчите да модифицират колите си с повече от 2,5 милиона уникални комбинации, за да подобрят своето състезателно изживяване.

Real Racing 3

Real Racing 3 е сред по-реалистичните състезателни игри в нашия списък, което дава известна достоверност на името на играта. Играта е пълна със съдържание, включително над 100 коли от различни производители, различни режими на игра, включително мултиплейър в реално време, и дори състезателните писти на играта, които са цифрови версии на истински състезателни писти. Има общо над 2000 събития с различни правила и видове състезания.

TopSpeed 2

TopSpeed 2 е наследник на TopSpeed, състезателна игра, която достигна над десет милиона изтегляния. Втората игра от поредицата всъщност също е доста добра. Играта може да се похвали с над 70 отключващи се коли, изненадващо дълбок режим на настройка, различни режими на игра за един и няколко играча, класации, различни персонализации и много други. Графиката също е доста добра, с много дребни детайли за автомобилните фенове. Механиката и геймплеят обаче не са твърде трудни и както всички безплатни игри, играта става по-интензивна с времето. Разработчикът, T-Bull, има доста голям избор от състезателни игри и всички те са доста прилични.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град