Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Ранна версия на The Sims 5 стана публично достъпна – играта вече е защитена от Denuvo на компютър

Ранна версия на The Sims 5 стана публично достъпна – играта вече е защитена от Denuvo на компютър

Аз детето | 2024-03-05

Ранна версия на The Sims 5 стана публично достъпна – играта вече е защитена от Denuvo на компютър

Порталът DSOGaming съобщи, че работеща предварителна версия на симулатора на живота „Project Rene“ от Electronic Arts и разработчиците от Maxis – кодовото име на The Sims 5 – е станала публично достъпна. Очевидно изтичането е станало като част от един от етапите на затворено тестване на „Project Rene“ – малки групи избрани потребители вече са получили ранен достъп до играта.

Съобщава се, че версиите на The Sims 5 за компютър и Android са изтекли онлайн. Не говорим за най-актуалната компилация, а компилация от есента на 2022 г. (октомври-ноември) – по същото време играта беше официално представена на обществеността. Съдейки по изтеклите изображения, Project Rene е базиран на Unreal Engine (версията не е уточнена). Освен това на компютъра се предполага, че играта вече е защитена от антипиратската система Denuvo.

Според официалната информация, „Project Rene“ ще бъде безплатна игра без „абонаменти, задължителни покупки или [базирана на пари] енергийна механика“ от The Sims Mobile. В същото време разработчиците не изключват пускането на DLC: основната метеорологична механика може да се появи в основната игра, докато платената добавка ще се фокусира върху зимните спортове. „Project Rene“ ще предложи преосмисляне на познати елементи от поредицата, мултиплейър, кръстосана игра и редовни актуализации.

Датата на пускане все още не е известна, но Maxis планира отворено тестване и ранен достъп през следващите 2 години.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град