Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Subnautica 2 се оказа обслужваща игра, но с кооперация – подробности за „мултиплейър продължението“ от Krafton

Subnautica 2 се оказа обслужваща игра, но с кооперация – подробности за „мултиплейър продължението“ от Krafton

Аз детето | 2024-02-20

Subnautica 2 се оказа обслужваща игра, но с кооперация – подробности за „мултиплейър продължението“ от Krafton

Южнокорейският издател Krafton, който притежава студиото Unknown Worlds Entertainment, не бърза да обяви Subnautica 2, но продължава да споделя подробностите за него във финансовите си отчети. Нека си припомним, че следващата Subnautica се появи за първи път в отчета на Krafton за третото тримесечие на 2023 г. и беше позиционирана в него като „приключенско оцеляване“ с пускане през първата половина на 2025 г. за компютър и конзоли.

В отчета на Krafton за четвъртото тримесечие на 2023 г. проектът е наречен Subnautica 2 и е обявен за 2024 г. Напълно възможно е да говорим за началото на периода на ранен достъп, който имаше оригиналната игра. В допълнение, Krafton сега описва Subnautica 2 като „мултиплейър продължение“ с „модел на услуга за игра и повишена стойност за преиграване“ с цел увеличаване на фен базата. Krafton отбелязва, че Subnautica 2 ще включва както режим за един играч, така и възможност за изследване на „напълно нова извънземна планета“ (говорим за „свят на океана“) в сътрудничество с до четирима души.

В документа се споменава, че Subnautica 2 ще включва „зашеметяваща стилизирана графика“ на Unreal Engine 5. Не е възможно да се провери това твърдение, тъй като все още няма нито един кадър от играта. Като се има предвид сравнително близкото издание, обявяването на Subnautica 2 вероятно е точно зад ъгъла. През 2024 г. Krafton трябва да пусне и симулатора на живот inZOI, PvPvE шутъра Black Budget (кодово име) и мобилната версия на Dark and Darker.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град