Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Palworld продължава да бъде хит, вече има над 25 милиона играчи

Palworld продължава да бъде хит, вече има над 25 милиона играчи

Аз детето | 2024-02-23

Palworld продължава да бъде хит, вече има над 25 милиона играчи

Хей, помниш ли онази малка игра Palworld? Към днешна дата тя надхвърли удивителните 25 милиона играчи, всичко това в рамките на около месец след стартирането на ранния достъп. Това са много хора, които стрелят по или редом със своите различни „приятели“, а не покемони. Обичате го или го мразите – или не разбирате всичко, като нас – хората със сигурност харесват Palworld, след като беше рекламиран като „Pokémon With Guns“.

Според разработчика Pocketpair, неговата игра за оцеляване с отворен свят Palworld е преминала този впечатляващ крайъгълен камък както в Steam, така и в Xbox версиите на играта. Поне в Steam, където играта е в ранен достъп и за закупуване, Palworld е продала близо 15 милиона копия. Останалите 10 милиона играчи в тази цифра са на Xbox и Windows, където Palworld е достъпен като част от програмата за преглед на играта чрез Xbox Game Pass. Въпреки че се забави през последния месец, това все още е впечатляваща цифра, която прави Palworld най-голямото издание за годината след два месеца.

Възходът на Palworld е удивителна гледка. До края на януари Palworld беше с около 20 милиона играчи, превъзхождайки почти всяка друга игра по това време. Все пак не цялото внимание, което Palworld получи през изминалия месец, беше страхотно. Неговата популярност породи опасения относно потенциалното използване на AI в разработването му и, разбира се, някои много валидни точки за това доколко неговите „приятели“ приличат на редица съществуващи покемони.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град