Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Sims 4 добавя витилиго в безплатна актуализация

Sims 4 добавя витилиго в безплатна актуализация

Аз детето | 2024-02-19

Sims 4 добавя витилиго в безплатна актуализация

Нова и безплатна актуализация за The Sims 4! Изключително популярния симулатор на живота на EA, добави козметични опции към играта, които ви позволяват да зададете петна и шарки на кожата на вашите Sims с витилиго. За да помогне да отпразнуваме това страхотно допълнение, EA създаде сим на световноизвестния модел Уини Харлоу.

Витилигото е автоимунно заболяване, което често причинява загуба на пигментация на някои участъци от кожата на човека. Това води до разпознаваеми, по-светли кожни петна и петна, често срещани при хора с витилиго. Петната могат да се появят навсякъде по тялото, включително лицето и ръцете. Докато в миналото хората с това състояние са били отбягвани или третирани зле, напоследък нагласите се промениха, за щастие, така че хората с витилиго могат да намерят приемане. И новата актуализация на Sims 4 трябва да помогне на още повече хора да научат за състоянието и да позволи на тези с него да се представят по-добре в играта.

В публикация в блога си на 13 февруари EA обяви, че последната ѝ актуализация за The Sims 4 е добавила набор от опции за кожата с витилиго. Впечатляващо е, че разработчиците и художниците са добавили множество възможни опции, от които играчите могат да избират за различни части от тялото на своя дигитален герой, като им позволяват потенциално да съответстват (или поне да се доближат доста до) собствената си истинска кожа.

„Когато стана дума за витилиго в The Sims, ние знаехме, че искаме да започнем с предоставянето на набор от модели, показващи различни нива на покритие и симетрия“, обясни EA в своята блог-публикация. „В нашето изследване открихме, че депигментацията може да има ясни ръбове и някои ръбове може да са по-тъмни и неправилни. Засегнатата кожа може да бъде абсолютно бяла или може да бъде розова или с различни нюанси, по-светли от околната кожа.“

EA също се увери, че тъй като витилигото засяга хора от всички етноси и типове кожа, неговите модели и опции ще работят с всеки тон на кожата, наличен в The Sims 4. Крайният резултат е, че повече хора ще могат по-точно да видят себе си представени в една от най-популярните игри в света, което е страхотно.

За да отпразнува пускането на тази актуализация и нейните нови опции за кожа, EA си партнира с Уини Харлоу, модел, който има витилиго. Тя също е запален играч на Sims. „Вълшебно е да видим как екипът на The Sims 4 въвежда тази нова функция за витилиго“, казва Харлоу. „Като дете прекарвах много време в игра на The Sims и мисля, че е толкова красиво да можеш да представяш истинското си аз в играта. Това партньорство е силно изявление с което насърчаваме играчите да прегърнат това, което ги прави уникални – както в играта, така и в реалния живот.“

Ето ЧЗВ от EA с още повече информация за тази нова актуализация и как нейните опции за кожи работят в играта:

Мога ли да избера цвета на витилигото на моя Sim?

Не точно. Въпреки че всички шарки контрастират силно с кожата на вашия Сим, точният цвят на петната от витилиго зависи от нюанса и тона на цвета на кожата, който изберете. Ако промените топъл тон на кожата на хладен, цветът на витилигото отразява това.

Мога ли да променя модела на витилиго на моя Sim? Или мога да го добавя или премахна по-късно?

Да, можете да промените, добавите или премахнете който и да е от моделите на витилиго, като се върнете към Create-A-Sim и го направите в секцията с подробности за кожата.

Може ли формата на шарката на Сим да се промени в зависимост от тялото им?

Да, Skin Details ще коригира някои в зависимост от това къде разтягате или премествате тяхната кожа или части от тялото. Ако разширите носа на Сим и той има петно от витилиго по него, то ще се промени с него.

Ще засегне ли витилигото моя Sim по време на игра?

Не. Подобно на функцията Birthmarks, моделите на витилиго няма да окажат влияние върху играта.

Може ли витилиго да се наслагва с други детайли на кожата?

Витилигото може да се наслагва с всички детайли на лицето и тялото, с изключение на рождените петна. Можете също да използвате татуировки и окосмяване по тялото с тях.

Защо витилигото не може да се наслои с родилни петна?

Витилиго използва същата технология като Birthmarks, така че те ще действат по същия начин. Не можете да наслагвате няколко родилни петна и те не преминават автоматично между рамки (от по-млади към по-стари, от женски към мъжки). Тийнейджърите обаче ще запазят едни и същи подробности за кожата до края на живота си, стига да използват една и съща рамка.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град