Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Разработчиците на Minecraft започнаха да тестват версия на играта за PS5

Разработчиците на Minecraft започнаха да тестват версия на играта за PS5

Аз детето | 2024-06-29

Разработчиците на Minecraft започнаха да тестват версия на играта за PS5

Разработчиците от студиото Mojang започнаха да тестват PS5 версия на блоковия пясъчник Minecraft. Съответната информация се появи на официалния уебсайт – авторите канят собствениците на версията за PS4 да тестват изграждането на Minecraft за текущата конзола на Sony. Предварителната версия на проекта включва актуализацията на Tricky Trials и също така поддържа абонаментната услуга Minecraft Realms.

Crossplay с други конзоли, както и магазинът в играта, в момента са деактивирани. Представители на Mojang казват, че целта на предварителната версия е да събере обратна връзка от общността, да идентифицира грешки и да подобри и излъска играта. Пясъчната среда работеше на PS5 чрез обратна съвместимост. Разработчиците все още не са разкрили подробности за пускането на отделна версия на Minecraft на конзолите на Microsoft.

Миналия октомври стана известно, че Minecraft стана първата видео игра в историята, достигнала 300 милиона продадени копия. Рекордното постижение за видеоигри беше постигнато в навечерието на 15-ата годишнина на емблематичния блок пясъчник, която Mojang Studios ще празнува през 2024 г.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град