Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Sony PlayStation 5 най-накрая ще получи пълна поддръжка на Discord

Sony PlayStation 5 най-накрая ще получи пълна поддръжка на Discord

Аз детето | 2024-06-14

Sony PlayStation 5 най-накрая ще получи пълна поддръжка на Discord

Sony обяви разширяването на поддръжката за услугата Discord на PlayStation 5. Благодарение на това потребителите ще могат да се присъединяват към гласови чатове директно от конзолата. Поддръжката на Discord за PlayStation 5 пристигна миналата година. В момента потребителите са принудени ръчно да прехвърлят обаждания към конзолата от мобилното или настолното приложение Discord. Комуникацията скоро ще стане по-лесна, тъй като можете да се присъедините към гласови чатове директно от конзолното приложение. Тази актуализация ще направи изживяването на Discord на PlayStation 5 почти идентично с това, което вече е достъпно за потребителите на конзолите Microsoft Xbox.

Sony също така предоставя възможност за споделяне на вашия профил в PlayStation Network във всяко приложение за съобщения и социални медии. Опцията за споделяне на профил скоро ще бъде достъпна в мобилното приложение PlayStation. Тази функция генерира връзка или QR код, който може да бъде споделен с някого, така че други хора да могат да добавят потребителя като приятел.

Що се отнася до разширяването на възможностите на Discord, тези иновации ще бъдат разпределени в продължение на няколко седмици. Собствениците на PlayStation 5 в Япония и други азиатски страни ще бъдат първите, които ще получат актуализацията. По-късно ще се предлага в Европа, Австралия, Нова Зеландия, Близкия изток, както и в САЩ и Канада. Потребителите ще трябва да актуализират своя софтуер за PlayStation 5 до най-новата версия и също така да свържат акаунта си в PlayStation Network с акаунта си в Discord.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град