Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Изглежда, че най-накрая Palworld идва в PlayStation

Изглежда, че най-накрая Palworld идва в PlayStation

Аз детето | 2024-06-25

Изглежда, че най-накрая Palworld идва в PlayStation

Palworld, силно противоречивата, но предимно добра игра за укротител на чудовища „Pokémon With Guns“ от Pocketpair, достигна до над 25 милиона играчи на компютър и Xbox. Това вече са много хора, които играят законно различните копия на ролевите игри на Game Freak, но защо да спирате дотук, когато има други платформи с други хора, които може да играят вашата игра? Въз основа на загадъчен туит от глобалния мениджър на общността на Pocketpair, изглежда, че Palworld може да дойде в PlayStation, където потенциално може да привлече много повече играчи в своето действие за оцеляване в отворен свят.

„Бъки“, мениджърът на общността на Palworld, туитира съобщение в събота, 22 юни, което може да изглежда, че не означава нищо на пръв поглед, но феновете спекулират, че всъщност е закачка за PlayStation версия на играта за оцеляване на Pocketpair. Туитът казва „Palworld“, заобиколен от емотикони със сърца, по-специално черни, бели и зелени. След това Бъки казва „Искам да добавя още сърца, но не съм сигурен кой цвят би паснал... хмм... какво ще кажете...“ преди да добави синьо към състава. Феновете вярват, че емоджитата са препратки към различните платформи, на които е Palworld (зелено за Xbox, черно за PC, бяло за Mac) и че синьото е предназначено да означава, че версията за PS5 може да бъде неизбежна.

Palworld има голяма актуализация, насрочена за четвъртък, 27 юни, която добавя нов остров и нови същества pal за битка и улавяне, както и специални сървъри за версията на Xbox, които липсват след стартирането на играта в Early Access през януари. С идването на голямо разширение би било подходящо време да поставите играта на нова платформа. Дали това ще се случи в сянка в четвъртък или ще получи подходящо внедряване и промоционален прозорец, остава да видим.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град