Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Фокусираното върху кариерата в авиацията продължение на Microsoft Flight Simulator пристига този ноември

Фокусираното върху кариерата в авиацията продължение на Microsoft Flight Simulator пристига този ноември

Аз детето | 2024-06-29

Фокусираното върху кариерата в авиацията продължение на Microsoft Flight Simulator пристига този ноември

Обичаме Flight Simulator, но още повече, когато има някаква драматична структура на полета. Ето защо отдавна очаквахме с нетърпение Microsoft Flight Simulator 2024. Той използва удивително детайлния свят и модел на полет на Flight Sim на Asobo и добавя система за работа. И сега има дата на пускане: 19 ноември тази година.

Вече знаехме, че този път играта ще е по-фокусирана върху кариерата в авиацията след обявяването миналата година, но въпреки това има изненадващо количество роли. Търговски полет! Небесна реклама! Въздушна грижа за реколтата! Въздушна линейка! Аварийно спасяване! VIP чартърна услуга! И нататък, и нататък. Екипът за разработка на Flight Sim изясни миналата година, че това няма да са мисии тип „игра“, защото Flight Simulator „не е игра“. Вместо това, те са проектирани да бъдат симулации по начина, по който е останалата част от играта, и Asobo работи с организации, които изпълняват тези задължения по целия свят, за да ги направят възможно най-точни.

Стискайте палци, все пак това е малка игра. Харесваме строгостта, с която Flight Sim изработва своята симулация, но след това обичаме да се правим на клоуни в нея.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град