Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Огромна актуализация на Palworld добавя мултиплейър, нов остров, нефтени платформи и нов Pal от космоса

Огромна актуализация на Palworld добавя мултиплейър, нов остров, нефтени платформи и нов Pal от космоса

Аз детето | 2024-07-04

Огромна актуализация на Palworld добавя мултиплейър, нов остров, нефтени платформи и нов Pal от космоса

Популярният поробващ чудовища сим Palworld има голяма нова актуализация, която въвежда отдавна обещаната PvP мултиплейър арена на играта заедно с нов остров, нови приятели, нови умения за приятели, нов рейд, нови сгради и опции за строителство, нови дейности в отворен свят и артикули – ново всичко по принцип. Островът е Сакураджима, място с розови цветове и червени порти на Тори, което се управлява от фракцията Moonflower от охраната на тяхната кула. Що се отнася до Арената, където играчите могат да се дуелират със своите приятели за надмощие, ще я намерите в Изсушената пустиня.

Озаглавена Steam версия v0.3.1, актуализацията прави пейзажа на Palworld много по-натоварен и разсейващ. Има нови складове за боклук, където можете да намерите ценни предмети, бърлоги на чудовища, където можете да получите яйца на Пал, и възможността за сблъсък с метеорит, което може да ви достави допълнителни доставки. Има и шепот за нов Пал, който живее в открития космос, на който може да се натъкнете по някакъв начин чрез тези метеорити. Можете да очаквате с нетърпение търговци на медали, които търгуват с редки предмети за нови монети и трудни режими за шефове на кули, „позволяващи ви да се изправите срещу тях в крайната им форма“. Продължавайки да се спуска все по-дълбоко в усмихната антиутопия с кученце, Palworld също току-що откри суров петрол: можете да извличате нещата от определени места по света и да ги използвате за изработка на материали като Plasteel. Нефтът може да бъде получен и от петролни платформи, крепости, собственост на Rayne Syndicate. Има и нов Raid, включващ Blazamut Ryu – най-силният Dragon Pal в играта.

Сред допълненията, Pocketpair преработиха системата за изграждане на Palworld, за да я направят „по-интуитивна и гладка“. Можете да добавите стълбове към конструкциите, така че горните етажи да не се изпарят, ако случайно изравните носеща стена. Защитните стени могат да се съединяват и има нова „функция за подравняване на осите“. Максималното базово ниво вече е 25 и вече притежавате общо четири бази, въпреки че разработчиците отбелязват, че наличието на няколко (или наличието на много приятели на база) може да причини проблеми с производителността. Има нов стъклен материал, за да можете да изградите ужасни прозрачни модернистични паноптикони и да държите работниците си Pal под наблюдение, докато се спотайват на закрито. Работните приятели вече ще използват защитни съоръжения автоматично и има нова частна функция за заключване за сандъци, за да спре така наречените приятели да крадат вашите суровини. Има и нови съоръжения и декорации, включително монтирани на стената знаци, върху които можете да напишете ободряващи лозунги на работното място, и „конвейери за разглобяване на приятели“, които ви позволяват да изхвърлите нежеланите приятели.

Не на последно място, нови Pal умения. Те включват пасиви като Nocturnal, което позволява на Pals да работят през цялата нощ, и няколко уникални активни способности като Raging Flame Wave за Faleris и Jumping Stinger за Menasting.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град