Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Disney Dreamlight Valley 2024: Нови разширения и актуализации

Disney Dreamlight Valley 2024: Нови разширения и актуализации

Аз детето | 2024-06-21

Disney Dreamlight Valley 2024: Нови разширения и актуализации

Миналата година, 2023, Disney Dreamlight Valley имаше важна година, кулминираща с пълното пускане на играта в началото на декември заедно с новото DLC за Expansion Pass, A Rift In Time. Разработчиците обаче не са забавили темпото през 2024 г. с непрекъснат поток от ново съдържание, включително допълнителни герои и истории за DLC. Бяха предоставени две пътни карти, пълни с планирано съдържание, които показват някои от новите неща, идващи както в основната игра, така и в пропуска за разширение през 2024 г. Това допълнително съдържание е специален бонус към всички периодични актуализации и корекции и ще продължи да има редовни Star Събития, за да даде още повече екстри, на които играчите да се насладят.

На 5 декември 2023 г. Disney Dreamlight Valley стартира официално, след като беше в ранен достъп в продължение на една година. Това издание дойде с голяма актуализация, която добави мултиплейър, доведе Джак Скелингтън в Долината и стартира първото DLC. В допълнение към платеното разширение с обявени три глави, които бавно се добавят в течение на няколко месеца, пътната карта за 2024 г. включва много нови части от забавно съдържание, включително нови герои, които ще се прилагат към основната игра и не изискват закупуването на пропуска за разширение A Rift In Time.

Disney Dreamlight Valley вече имаше няколко големи ъпдейта на съдържание през 2024 г., включително Laugh Floor, който запозна играчите с Майк Вазовски и Съли от Monsters, Inc. и им предостави възможност да ги покани да дойдат в Долината. След тази актуализация, Дейзи Дък влезе в долината заедно с модния си бутик, където играчите могат да показват собствените си творения и да изпълняват предизвикателства за магазина на Дейзи.

На 26 юни 2024 г. друга безплатна актуализация, The Lucky Dragon, ще добави Мулан и Мушу към Disney Dreamlight Valley, заедно с нови дрехи и куестове, свързани с тези герои. Смята се, че куестовете за Мулан „демонстрират нейния силен дух и решителност“, докато Мушу се добавя поради многобройните искания на общността, подчертавайки, че разработчиците обръщат внимание на мнението на играчите. По-късно през лятото играчите могат да очакват да видят принцеса Тиана от The Princess and the Frog добавена към играта в потвърдено допълнение за лятото. Нейното включване ще донесе и нови рецепти за готвене. Изданията също ще бъдат опаковани с подобрения в играта, нови предмети, дрехи и козметика, както и Star Paths към играта.

В допълнение към всички тези начертани планове режимът за мултиплейър го има и ще продължи да работи, за да позволи на играчите да правят повече, докато са в мултиплейър, въпреки че не е дадена пътна карта кога или какво ще бъде включено тук. Популярното събитие Star Paths също ще продължи да се редува през месеците, давайки повече козметика и цели, към които играчите да се стремят. Само защото е извън ранния достъп, Disney Dreamlight Valley със сигурност не изглежда да се забавя скоро, което предоставя много вълнуващи възможности за играчите през тази и следващата година.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град