Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | В чест на 15-годишнината на Minecraft беше пусната специална версия на слушалките Beats Solo 4

В чест на 15-годишнината на Minecraft беше пусната специална версия на слушалките Beats Solo 4

Аз детето | 2024-07-18

В чест на 15-годишнината на Minecraft беше пусната специална версия на слушалките Beats Solo 4

Аудиомарката Beats, собственост на Apple, има история на сътрудничество с модни дизайнери и други членове на света на изкуството, а последното партньорство на марката доведе до специално издание на слушалките Beats Solo 4 в чест на 15-ата годишнина на Minecraft. Функционално това са същите Solo 4, които дебютираха през пролетта, но се отличават с уникален дизайн в стил Minecraft: текстовото лого на играта в горната част на лентата за глава, както и пикселни шарки в останалите части и външната страна на подложките за уши. Дори собственото лого на Beats е неоновозелено.

Марката Minecraft се простира до калъфа за слушалки Solo 4, със същото неоново зелено лого на Beats и релефни пикселни шарки на Minecraft отпред. Подобно на стандартния Beats Solo 4, найлоновият калъф се затваря с цип. Осигурява място за самите слушалки и малки джобове за включените кабели USB Type-C 3,5 мм. Купувачите на Beats x Minecraft Special Edition Solo 4 също получават безплатен код, който може да се използва за създаване на герой в играта.

Beats Solo 4 се свързват към източника на звук или чрез bluetooth, или чрез кабелна връзка: USB Type-C или 3,5 mm. В първия случай слушалките предлагат до 50 часа живот на батерията, а бързото зареждане Fast Fuel само за десет минути ще осигури още до пет часа работа. Не е предвидено активно обезшумяване, но това се компенсира от естествената звукоизолация на конструкцията. Вграденият чип Beats осигурява безпроблемна интеграция с устройства с iOS и Android: безжична връзка с едно докосване, автоматично синхронизиране на настройките чрез iCloud или Google Drive и поддръжка за услугите Apple Find My и Google Find My Device. За потребителите на iOS са налични и винаги активният гласов асистент Siri и Audio Sharing – безжично свързване на две слушалки към един източник на звук.

Като част от сътрудничеството беше пусната реклама, включваща най-новата песен Wake Up на Imagine Dragons; стримерът TinaKitten подготвя специален плейлист с пространствено аудио в Apple Music. Слушалките Beats x Minecraft Special Edition Solo 4 ще бъдат пуснати в продажба на 18 юли за $199,99 в САЩ и £199,99 в Обединеното кралство.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град