Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | 5 най-редки скина на Overwatch, които вероятно никога няма да притежавате

5 най-редки скина на Overwatch, които вероятно никога няма да притежавате

Аз детето | 2024-07-19

5 най-редки скина на Overwatch, които вероятно никога няма да притежавате

Определянето на най-редките скинове на Overwatch е невероятно трудно, тъй като статистиката за това колко скинове са закупени не е публично достояние. Въпреки това е възможно да се стесни това, което вероятно ще бъде най-редките въз основа на редица фактори, включително колко време са били налични, дали са били въведени отново в играта по-късно и дали играчите трябва да плащат за нещо, за да ги получат.

Скинове като Mercy`s Pink Skin, предлагани като партньорство с Фондацията за изследване на рака на гърдата, в един момент бяха доста редки, но бяха преиздадени през юни 2024 г., което ги прави много по-малко редки днес. Първоначално Overwatch беше пуснат на 24 май 2016 г. и оттогава има продължение в Overwatch 2, както и безброй събития и актуализации, които въвеждат отново скинове, добавят нови и предлагат такива за събития с ограничено време. Самото количество в играта е умопомрачително, но има няколко, които не са върнати обратно в Overwatch Shop.

Brigitte Medic Skin (2022)

Support A Streamer Twitch Event

Въпреки че има начини да се насладите на Overwatch 2, без да харчите пари, получаването на Medic Brigitte със сигурност не беше един от тях. Този скин беше достъпен само по време на Twitch събитието „Подкрепете стриймър“ за Overwatch 2 за 2022 г., което възнагради онези, които подариха събове на три отделни канала, предаващи поточно играта. Настроенията бяха добронамерени, но скинът от $15 не беше любим сред играчите, което направи нивата на покупка изключително ниски. По този начин Medic Brigitte излиза една от най-редките на Overwatch 2, въпреки че наскоро беше представена.

LEGO Bastion (2019)

Bastion`s Brick Challenge Event

LEGO Legendary Brick Bastion Skin беше част от събитие с ограничено време, наречено „Bastion`s Brick Challenge“, което се проведе през септември 2019 г. Събитието предостави на играчите, които участваха, пет спрея, шест икони на играчи и разбира се, цветната блокова козметика за любимия на всички робот. В официално сътрудничество с LEGO, кожата беше представена заедно с няколко комплекта LEGO на тема Overwatch, някои от които все още са налични в Amazon. Въпреки че действителния легендарен скин беше достатъчно лесен за получаване, като играчите трябваше да спечелят само девет игри, за да го получат – фактът, че събитието продължи само половината от месеца, съчетан с факта, че Blizzard все още не го е представил отново прави LEGO Legendary Brick Bastion един от най-редките и желани в момента.

Widowmaker Noire Skin (2016)

Pre-Ordering Overwatch 1

Widowmaker е един от най-емблематичните герои на франчайза и затова не е изненадващо, че хладнокръвният френски убиец е получил много кожи през годините, но най-ексклузивният ѝ външен вид досега е прочутата кожа Noire. Това черно-червено облекло, украсено с детайли, остри като самия герой, беше достъпно само с предварителна поръчка на оригиналната игра Overwatch, което означава, че само тези, които играят от първия ден, ще притежават този невероятно рядък скин в Overwatch 2. Въпреки че направи кратко завръщане за пускането на играта на Nintendo Switch, той остава един от най-рядко срещаните скинове във всички платформи.

Comic Book Tracer (2020)

Tracer`s Comic Challenge Event

Comic Book Tracer е друга кожа с ограничено време като част от събитие, наречено „Tracer`s Comic Challenge“, което се проведе между 15 и 28 септември 2020 г. Заедно с цветния костюм с цвят на дъвка, играчите можеха да вземат и икона на играч и седем спрея. Откакто беше първоначално представен, този скин не се върна в играта, като играчите го пожелаха и дори стигнаха дотам, че да го поискат да се върне във форумите на Blizzard. Въпреки това има възможност Blizzard да инсталира отново кожата в магазина, като я направи отново достъпна за всички и по този начин значително намали нейната рядкост. Само времето ще покаже дали кожата на Comic Book Tracer е достатъчно готина, за да възкръсне играта отново.

Certain Overwatch League Season One Skins (2018)

Florida Mayhem, Los Angeles Valiant, & San Francisco Shock Skins

Въпреки че като цяло – скинове на OWL за встъпителния сезон на Overwatch League са рядкост сами по себе си, може би това, което е дори рядко, са скинове за Florida Mayhem, Los Angeles Valiant и San Francisco Shock, тъй като тези първоначални цветове в крайна сметка бяха променени. Въпреки че старите кожи вече са налични в магазина за OWL, шансовете тези стари кожи за първи сезон да се върнат някога са почти нулеви, тъй като не биха паснали на текущите цветове на екипа.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град