Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Cupid`s Arrows Pack идва в The Sims 4. Какво се знае за него?

Cupid`s Arrows Pack идва в The Sims 4. Какво се знае за него?

Аз детето | 2024-07-17

Cupid`s Arrows Pack идва в The Sims 4. Какво се знае за него?

Electronic Arts обяви нов пакет Cupid`s Arrows за The Sims 4. Добавката, която ще бъде пусната на 25 юли, ще отвори новия град Ciudad Enamorada в играта. В него Sims може да търси партньори, да измисля перфектната среща, да ходи на партита за необвързани или да гради кариера като съветник по връзките.

В града на влюбените ще има три района, във всеки от които можете да търсите любовта си и да ходите на срещи на различни места. Играчите ще научат какво привлича и отблъсква другите герои, как да задоволят техните нужди и т. н. Sims ще могат да търсят партньор както офлайн, така и онлайн с помощта на приложението за запознанства Cupid`s Corner.

Всички жители на Ciudad Enamorada ще могат да развият нови романтични стремежи и предпочитания, черти на характера и други характеристики. Симовете могат да имат четири типа връзки: здрави, страстни, интензивни и непредвидими. Играчите могат сами да решат какви герои харесват и с какъв партньор искат да бъдат. Освен това Sims ще има два нови страха: страх от интимност и страх от самота. Взаимодействието с други герои и консултацията със специалист по връзки ще помогне да ги разсее.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град