Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Nintendo представи зарядно за контролери Joy-Con - 7 години след излизането на Switch

Nintendo представи зарядно за контролери Joy-Con - 7 години след излизането на Switch

Аз детето | 2024-07-22

Nintendo представи зарядно за контролери Joy-Con - 7 години след излизането на Switch

Nintendo обяви собствено зарядно устройство, предназначено за контролери Joy-Con за конзолата Switch – то ще бъде пуснато в продажба на 17 октомври. Този аксесоар, разбира се, би бил по-подходящ преди седем години, когато се появи Switch, защото през годините производителите на трети страни успяха да предложат подобни решения.

За разлика от повечето безжични контролери, които могат да се зареждат с помощта на USB Type-C кабел, Joy-Con контролерите на Nintendo, както и носталгичните безжични NES и Famicom, могат да се зареждат само когато са свързани към Switch. Отделно зарядно устройство ще опрости тази задача за тези, които имат повече от един чифт Joy-Con - дори ако наследникът на настоящата конзола трябва да бъде представен в началото на 2025 г.

Стойката за зареждане Nintendo Joy-Con (двупосочна) ви позволява да зареждате два контролера едновременно – за да направите това, свържете устройството към адаптера от докинг станцията Switch или всяка друга. Предлага се със стойка, но не е необходимо да я използвате – зарядното ще работи върху хоризонтална повърхност. Цената на зарядното не се съобщава и засега е обявена само за купувачи в Европа и Япония.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град