Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Нова игра, посветена на град Anno, идва през 2025 г., този път в Древен Рим

Нова игра, посветена на град Anno, идва през 2025 г., този път в Древен Рим

Аз детето | 2024-06-11

Нова игра, посветена на град Anno, идва през 2025 г., този път в Древен Рим

Ubisoft Forward показа малко повече от това, което очаквахме днес (като Star Wars Outlaws и Assassin`s Creed Shadows), като ново участие в своята дългогодишна серия Anno city builder. „Anno 117: Pax Romana“ беше обявена и това е вълнуваща новина, тъй като това е първата игра на Anno, която се занимава с Древен Рим.

Планирано е Anno 117: Pax Romana да излезе през 2025 г. Краткият трейлър на живо, от друга страна, е малко разочароващ: бихме предпочели поне бегъл поглед върху геймплея и изкуството, особено за поредица, известна със своята красота и естетика. Всичко, което трябва да видим днес, е публичен глашатай (известен като praeco), който в древни римски времена е произнасял съобщения на глас пред публика, докато е пантомимирал.

IGN разговаря с разработчиците от Ubisoft относно Anno 117: Pax Romana и това praeco наистина ще се появи в играта. IGN също така съобщава, че играете като римски губернатор, изпратен да управлява провинции извън Рим, като „келтските влажни зони на Албион и традиционните римски центрове, наречени Лациум“.

Измина доста време от стартирането на последната игра Anno: Anno 1800, която беше пусната през 2017 г. Ще споделим повече информация за Anno 117: Pax Romana, когато научим повече.

Вижте още:Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град