Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | The Sims 4 е напът да пусне система за „събития“, за да награждава играчите с нови елементи за редовно влизане

The Sims 4 е напът да пусне система за „събития“, за да награждава играчите с нови елементи за редовно влизане

Аз детето | 2024-05-30

The Sims 4 е напът да пусне система за „събития“, за да награждава играчите с нови елементи за редовно влизане

Основното ни меню на Sims 4 вече е достатъчно пренаселено, но предстои да стане още по-натоварено. Тази седмица играчите успяха да изровят доказателство за предстояща система за „събития“, която ще раздава безплатни награди за редовно влизане. EA все още не е публикувала публична информация относно функцията за събития, но засега има скрит видеоклип в канала на The Sims в YouTube, който го обяснява изцяло.

Функцията за събития все още не е активна, но текущ банер на екрана на главното меню гласи „Какво е толкова вълнуващо? Върнете се след 1 седмица, за да разберете.“ Може да е свързано с нещо друго, но бихме казали, че е честно да се обзаложим, че се позовава на тази нова система за събития. Както беше забелязано от няколко различни играчи, включително (неофициалния) акаунт на Sims Community, със сигурност ще има система за награди. Тя се намира на екрана на главното меню с хоризонтална следа от награди, които можете да изискате за влизане в определен брой дни през дадения период на събитието.

Наградите са неща като нова коса и бижута за Create-A-Sim, нови мебели и предмети за Build Mode, както и това, което може да е нова черта на Sim. Създателят на съдържание SatchOnSims услужливо направи малко сравнение на всички изтекли артикули за награди за събитието, за да се разбере, че повечето изглежда са нови цветни мостри или леки промени на артикули, които преди са се появявали в различни платени DLC комплекти и разширения. Има преоцветяване на прическа от разширението Cats & Dogs, версия на минихладилник от разширението Discover University и т. н.

Наградите за влизане са много често срещани в онлайн игрите като стимул за поддържане на много брой едновременни играчи, но това е странно нещо за игра за един играч. Беше странна и първата половина на годината като цяло за The Sims 4. Още през март се появи досаден бутон за магазин, който ви напомня да мислите за закупуване на DLC през цялото време. Само миналата седмица EA обяви, че е „събрала екип“, за да работи по-добре върху коригирането на грешки в играта, които тормозят играчите от години. И да, не е страхотно, че друга неприятна система вероятно ще се появи веднага, докато голяма кампания за коригиране на грешки изглежда едва започва.

Не е ясно дали тази система ще замени или ще съществува съвместно с текущата система Sims Delivery Express, чрез която The Sims 4 от време на време ще добавя нов безплатен артикул за всички играчи, независимо кога е следващото влизане. И въпреки че тези „събития“ изглеждат така, сякаш в момента са безплатни, усещаме как всички се изнервят, че може да не останат винаги такива, ако не в The Sims 4, то евентуално в предстоящия The Sims 5. Засега обаче получаването на безплатни варианти на неща като минихладилника, които преди това се съдържаха само в DLC-та, е нещо, което обикновено подкрепяме. Ако можем да поискаме душ слушалка с една плочка като тази в Discover University, която да използваме в нашата базова игра за изграждане на малки къщи, това би било страхотно.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град