Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | 8 основни неща за вършене в района на Сакураджима на Palworld

8 основни неща за вършене в района на Сакураджима на Palworld

Аз детето | 2024-07-25

8 основни неща за вършене в района на Сакураджима на Palworld

Palworld е виждал актуализации тук и там от стартирането си по-рано тази година, но най-голямата дойде на 27 юни 2024 г. с актуализацията на Sakurajima. В допълнение към куп ново съдържание в края на играта и актуализирана механика, фокусната точка е едноименният остров, който съставлява най-новия регион на играта. Но какво трябва да направите, когато пристигнете тук? Ето всички основни дейности и задачи, с които да се справите на остров Сакураджима. Дори ще ви кажем как да хванете Selyne!

Хванете нови приятели!

Не трябва да е изненада, че една от най-добрите дейности тук ще бъде да хванете повече приятели. Актуализацията на Sakurajima добави 14 чисто нови Pals заедно с десет нови версии на подвида. Въпреки че няколко могат да бъдат срещнати в други области на картата на света или само в определени ситуации, почти всички от тях имат дом на Сакураджима. Изследването на острова е чудесен начин да попълните вашия Paldex и да откриете нови неплатени работници – така де... приятели.

Предизвикайте новите Alpha Pals

В същия дух препоръчваме да вземете представения нов Alpha Pals. Извън подземията имате избор между ниво 54 Menasting Terra и ниво 55 Knocklem. Освен че е забавно предизвикателство и чудесен начин за генериране на награди, всеки ще бъде добре дошъл актив за вашите екипи с максимално ниво. И двамата са мощни приятели от земен тип, които могат да помогнат срещу електрически типове.

Изправете се срещу Сая, най-новия лидер на фракция

Друго предизвикателно напомняне за повишеното ограничение на нивото е новият шеф на кулата. Сая е лидерът на фракцията Moonflower и живее в центъра на острова в уместно наречената Moonflower Tower. Нейният приятел Selyne е най-силният шеф на кула досега на ниво 55, което означава, че трябва да очаквате трудна битка. Освен спечелването на някои добри награди и правата за хвалене, побеждаването на тези двама (заедно с другите босове) ще отключи версиите на всички тях в твърд режим. Победата над Saya & Selyne е само първата стъпка към поемането на най-трудното съдържание в Palworld.

Уловете Selyne (ако имате късмет)

След като се борите срещу Selyne в Moonflower Tower, съвсем естествено е да искате своя собствена. Намирането на такъв за съжаление е самостоятелна задача, защото изисква доста специфична ситуация. Ето важните фактори, които трябва да знаете:

  • Selyne ще се появи само по време на новодобавените метеоритни събития. Можете да ги хванете само по време на конкретно събитие с метеорит.
  • Изцяло зависи от случайността кое събитие ще реши да ви даде играта.
  • Събитието трябва да се задейства за вас в района на Сакураджима. На всяко друго място ще намерите някои Xenovaders или може би Xenogard, ако имате късмет.
  • Selyne ще се появи за вас, само ако събитието се случи на новия остров.
  • Тези събития се изпълняват на таймер. Общността изчислява, че те обикновено се случват веднъж на всеки три часа игра. Не зависи от продължителността на деня в играта, но трябва да се задейства около всеки три часа в реално време.
  • Всичко това означава, че трябва да сте на точното място и в точното време и да се надявате, че шансовете са във ваша полза.
  • Задайте таймер, след като настъпи събитие за изпускане на метеорит/провизии, или мислено си отбележете времето. След като наближите три часа, отидете до Сакураджима и се молете да получите метеорит.
  • След като звездите се подредят и видите една, не забравяйте да се погрижите за всички членове на Syndicate или близки враждебни приятели. Не искате да изгубите шанса си да имате Selyne заради някои ядосани NPC.

Отглеждайте високоценени купчини скрап

Купчините скрап, добавени с актуализацията на Sakurajima, са чудесен източник на плячка. Играчите могат да се ровят из тях, за да намерят прилична плячка. Те не са ограничени до нито едно местоположение и могат да бъдат намерени навсякъде по картата. Като се има предвид това, качеството на тази плячка изглежда варира в зависимост от местоположението. Купчините скрап обикновено са по-добри в райони със силни врагове. От монети за кучета (които ще ви трябват, за да отворите повече слотове за аксесоари) до скъпи амуниции и дори легендарни сфери, цялата най-добра плячка, която сме получавали от тези купчини, е на остров Сакураджима.

Намерете повече от тези досадно скрити Lifmunk Effigies

Една от многото системни актуализации в актуализацията на Sakurajima е добавянето на нови Lifmunk Effigies. Приспособяването към тези има още две възможности за подобрение, за да повишите скоростта на улавяне в Statues of Power. Имайки предвид колко трудно може да бъде улавянето на Pals близо до новото ниво, намирането им ще бъде от голяма полза. Всички добавени Lifmunk Effigies могат да бъдат намерени на подмолни места из целия остров Сакураджима, така че предлагаме да бъдете изключително задълбочени и да проверявате всяка гигантска гъба и скала.

Тичайте през подземията на Cherry Blossom Cave

Всеки първичен биом в Palworld има тематични подземия, които вървят заедно с него. Регионът Sakurajima не е по-различен, тъй като разполага с уникалните подземия на Cherry Blossom Cave. Освен че ще се откроите най-много със своята смесица от вдъхновен от Япония декор, вие също ще можете да се биете с Alpha версиите на най-новите Pals. Благодарение на наградите те си заслужават и вашето време. Редки аксесоари и схеми могат да бъдат намерени от победен алфа бос, както и от сандъците със съкровища в края на подземието. Тези, които се интересуват да предизвикат новия рейд бос, също ще искат да управляват тези подземия, тъй като това изглежда е единственото място досега за намиране на Blazamut Ryu Slab Fragments.

Създайте база за суров петрол

Актуализацията на Sakurajima добави още пет технологични нива, които включват нови оръжия и броня. Основният градивен елемент от тях е новият суров петрол. Те не само изискват скъп екстрактор за суров петрол, но също така почти не се намират във всички предишни местоположения. Сакураджима от друга страна разполага с изобилие от области за събиране на петрол. Има доста места, където да сложите няколко екстрактора (заедно с голям електрогенератор) и да изчакате маслото да започне да се натрупва. Препоръчваме да направите база на острова за този важен ресурс. Цялото съдържание в края на играта, независимо дали става дума за Oil Rig Stronghold или някои от трудните предизвикателства, които споменахме по-горе, ще бъде по-управляемо, ако сте изработили най-доброто оборудване.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град