Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Как да получите TikTok наметало в Minecraft?

Как да получите TikTok наметало в Minecraft?

Аз детето | 2024-05-28

Как да получите TikTok наметало в Minecraft?

Като част от честванията на 15-ата годишнина на Minecraft, играчите могат да получат специално наметало с тематика на TikTok за своите герои. Повечето пелерини в играта обикновено са доста редки, тъй като преди са били раздавани само на служители на Mojang, присъстващи на MINECON и видни членове на общността, които имат специален принос за развитието на играта. Като такива, играчите не бива да пропускат този шанс да поискат рядък козметичен артикул.

За да поискат пелерина с тематика TikTok, играчите трябва да гледат и коментират потоци на Minecraft в платформата TikTok, за да получат код. Оставянето на коментар в TikTok изисква акаунт в TikTok, така че всеки, който иска да вземе пелерината, трябва да се регистрира или потенциално да влезе чрез акаунти в Google, Facebook, Twitter или Apple. Освен това, процесът за заявяване на наметка TikTok всъщност е доста прост.

За да получите TikTok Cape, намерете Minecraft поток на живо в TikTok и коментирайте „Minecraft“ в чата на живо. Докато създателят е активирал наградата, икона с формата на TikTok трябва да изскочи в горния ляв ъгъл на екрана след три минути. Кодът може да бъде заявен и осребрен на Minecraft.net, за да отключите пелерината, като щракнете върху нея. Промоцията TikTok Cape е достъпна само между май и 18 юни, така че играчите ще трябва да вземат пелерина преди края на промоцията.

Струва си да се отбележи, че промоцията може да не е налична във всички региони, така че някои играчи може да не успеят да получат кода. Алтернативни награди се предлагат в Twitch, където играчите могат да гледат 15 минути от Minecraft поток или да подарят абонамент, за да спечелят Twitch Purple Heart Cape и Twitch Glitch Mask.

Играчите на Minecraft Bedrock Edition могат да се оборудват с нови пелерини в играта, като изберат раздела Dressing Room в главното меню и после раздела Capes в долната част. Нови пелерини могат да бъдат избрани и носени, докато играчите изследват нови семена на Minecraft Bedrock. Играчите на Minecraft Java Edition трябва да влязат в Minecraft.net, да влязат в своите акаунти и да изберат раздела Change Skin под Minecraft Java Edition в My Games. В долната част на екрана играчите могат да сменят между различните пелерини, които са отключили.

Струва си да се отбележи, че TikTok Cape в момента е наличен само в Bedrock Edition, но ще бъде наличен в Java Edition до 8 юли. Като такива, играчите на Minecraft Java Edition нямат нужда да чакат дълго, докато юбилейната им козметика се появи в инвентара им.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град