Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Игра само за най-безстрашните: Five Nights At Freddy`s: Security Breach е вече достъпна

Игра само за най-безстрашните: Five Nights At Freddy`s: Security Breach е вече достъпна

Аз детето | 2021-12-20

Игра само за най-безстрашните: Five Nights At Freddy`s: Security Breach е вече достъпна

Страхувате ли се от роботи огромни колкото 3 блока, които ви преследват, за да ви хванат? А от странна Луна, която ви гони из детска площадка за игра? Ако да, то по-добре не четете по-надолу, тази игра не е за вас. Ако обаче тези неща изобщо не ви плашат, а даже ви карат да се вълнувате, то Коледата за вас ще стане още по-интересна. Five Nights At Freddy`s: Security Breach е вече онлайн, приканвайки играчите да отблъснат изцяло нов екип от аниматроници. Това е осмата основна игра в дълготрайната серия на ужасите, базирана на проста, но страшна пицария (знаем, че има и много спин-офи) и за първи път ще позволи на играчите да се разхождат свободно, вместо да бъдат вързани за бюро с камери за наблюдение.

(И да, знаем, че Sister Location и FNAF VR не ви затварят в една стая, но все пак не ви позволиха просто да тичате наоколо, волю-неволю.)

Според нас Security Breach е най-добрата и вълнуваща игра от поредицата до момента. Тя ще ви накара да усетите играта по-нов начин, като ще ви накара да оцелявате от първо лице, където играете като дете на име Грегъри. Той е заключен в Pizzaplex и трябва да оцелее до сутринта, докато разкрива истината за странните аниматроници, които са програмирани да преследват натрапници. Интересното е, че ще му помогне самият Фреди, който е бил основен страшен бот в повечето други игри. От друга страна, в повечето други игри сме играли като възрастни герои (най-вече като нощна охрана) и може би затова Фреди не ни харесваше. В старите легенди на FNAF има предположение, че ботовете са обладани от душите на деца, така че може би Фреди защитава това младо момче, за да не се окаже и то заседнало в Чика, Фокси или някой от другите огромни роботи.

Хубавото е, че все още ще виждаме части от класическите игри а FNAF, които ги направиха хит, тъй като Грегъри има достъп до охранителните камери в сградата, за да планира маршрути за бягство. Това прави нещата още по-вълнуващи и ви кара леко да настръхнете, защото не можете да се биете с чудовищата, а трябва да бягате и да се скриете, а разработчиците на Steel Wool Studios казват, че има места, където да се промъкнете, за да пропуснете опасността. Криенето обаче е съвсем малка част от играта, ще имате мисии, които трябва да изпълнявате, като да събирате карти за достъп, които ви отварят нови и нови врати пълни с тайни. Да играете на самите игри от Pizzaplex, да ъпдейтвате Фреди с различни части, че дори и да го управлявате от време на време. И всичко това, докато се криете от огромните аниматроници, както и от по-малките роботи, които ги предупреждават къде сте. И ако издържите на всичко това накрая ще успеете да откриете една дълбоко пазена тайна, която нито една игра на FNAF не ви е разкривала досега!

Five Nights At Freddy`s: Security Breach вече излезе в Steam на цена от около 60 лева. Излиза и на PS4 и PS5.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град