Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Следващата безплатна актуализация на Sims 4 ще добави предизвикателства

Следващата безплатна актуализация на Sims 4 ще добави предизвикателства

Аз детето | 2021-11-03

Следващата безплатна актуализация на Sims 4 ще добави  предизвикателства

Много хора играят The Sims 4, като не просто развиват свое виртуално семейство, а като преследват предизвикателства, създадени от общността, независимо дали става дума за изграждане на определени типове домове, раждане на определен брой бебета или някои по-брутални като да накарат съседа да живее в затвор. Следващата седмица безплатна актуализация за The Sims 4 ще добави тези видове предизвикателства (е, може би само добрите) към самата игра, започвайки с два нови сценария.

Maxis показаха функцията по време на предаване на живо. Ъпдейтът наречен „Сценарии“, ще бъде опция от главното меню, която ви позволява да започнете нова игра или да използвате съществуващата със запазване с приложен набор от условия и цел, към която да се стремите. Безплатната актуализация ще дойде с две такива предизвикателства, наречени „Правене на пари“ и „Намиране на любов след раздяла“. Maxis показа първото в детайли, въпреки че е доста просто: започвате играта с нула симолеони, валутата на Sims в играта, и трябва да съберете милион симолеона, за да спечелите. Как ще го направите зависи от вас.

Предизвикателствата могат да имат конкретни изисквания, които трябва да бъдат изпълнени по пътя, потенциално да оформят вида на домакинството, което трябва да създадете, за да преследвате предизвикателството. Maxis също казват, че ще добавят нови предизвикателства в бъдещи актуализации.

Въпреки че това не е нещо, което общността на Sims не е правила от години, е хубаво да го видите правилно поддържано като функция в играта. Още по-хубаво е, че е безплатно.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град