Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Всички абонати на PlayStation Plus получават безплатна изненада – ъпгрейд на специална игра за PS5

Всички абонати на PlayStation Plus получават безплатна изненада – ъпгрейд на специална игра за PS5

Аз детето | 2022-02-02

Всички абонати на PlayStation Plus получават безплатна изненада – ъпгрейд на специална игра за PS5

PlayStation Plus разкри, че скоро ще даде на абонатите възможността да надстроят популярна игра за PlayStation 4 до нейната итерация на PlayStation 5 без никакви разходи. По-конкретно, въпросната игра е Final Fantasy VII Remake, което беше безплатно заглавие, дошло в PS Plus по-рано тази година за PS4. Докато тези, които купиха Final Fantasy VII Remake, успяха да надстроят до версията на играта PS5 безплатно при излизането ѝ през изминалото лято, Преди време PlayStation разкри, че тези, които притежават заглавието единствено чрез PS Plus, ще трябва да плащат отново, за да могат да играят на най-новата конзола. За щастие вече няма да е така.

Абонатите на PlayStation Plus, които притежават Final Fantasy VII Remake, вече ще могат да получат PS5 версията на играта безплатно. „Абонатите на PS Plus, които преди това са купили Final Fantasy VII Remake чрез PlayStation Plus, ще могат да надстроят до PS5 версията на играта“, заяви наскоро издателят в официалния акаунт на Final Fantasy в Twitter. Като цяло тази новина зарадва редица фенове, въпреки че някои казаха, че искат това нещо да беше направено по-рано, защото вече са платили.

В допълнение новото DLC Intermission, което позволява на играчите да изживеят историята на Yuffie в Final Fantasy VII Remake, също вече е в продажба. Добавката Intermission ще бъде намалена до 25% от нормалната си цена и сега трябва да бъде отворена за изцяло нова аудитория от играчи благодарение на тази нова безплатна надстройка на PS5. Причината за това е, че Intermission е достъпен единствено чрез PS5 версията на Final Fantasy VII Remake, което означава, че тези, които досега са имали достъп само до PS4 итерацията на играта, просто не са могли да я играят сами.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град