Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Among Us отново става хит с нови роли и други обновления

Among Us отново става хит с нови роли и други обновления

Аз детето | 2021-11-15

Among Us отново става хит с нови роли и други обновления

Помните ли как светът беше полудял по играта Among Us? Изведнъж всички говореха за нея, играеха на нея всеки ден, но в един момент някак си... нещата леко заглъхнаха. На играчите просто им писна да обикалят по картата, да вършат едни и същи задачи и да търсят импостърите по един и същи начин. И лека-полека си намерихме нови игри, но няма да е задълго. Among Us ни изненада с един голям ъпдейт, който ще промени играта изцяло и отново ще я направи хит.

Добавянето на четири нови роли, които могат да променят начина, по който играете вашия герой е доста вълнуващо, интересно ще е и как трябва да мислите за героите на други хора. Кажете „здравей“ на учения (Scientist), инженера (Engineer,), ангела пазител ( Guardian Angel) и променящия формата си (Shapeshifter). От страна на членовете на екипажа, Ученият може да проверява жизнените показатели на всеки от разстояние, за да открие смъртни случаи, Инженерът може да пътува през вентилационните отвори, които преди са били само за импостърите, а първият мъртъв съотборник ще стане Ангел пазител, който може да даде на живия приятел временна защита. А пък импостърите получават интересна роля, която прави играта невероятно интересна и вълнуваща. Един от тях ще вземе ролята на Shapeshifter, способен да се превърне в подобие на друг играч.

Хостовете на играта могат да определят настройките на ролите, като променят колко от всяка от тях могат да се появяват и вероятността някой да стане всеки, както и да усилват или намаляват продължителността и времето за охлаждане на ролевите способности.

Но това не е всичко! Актуализацията донесе и нова система за закупуване на скинове. Тя се върти около две валути: пари, спечелени от игра, и звезди, закупени с истински пари. С тях могат да се закупят различни „Космически кубчета“, всяко от които съдържа серия от елементи, отключени от Pods (спечелени от игра). Заедно с това, разработчиците на Innersloth въведоха свързване на акаунти, което ви позволява да споделяте козметика и XP в един и същ акаунт в различни платформи.

Всички скинове са чисто визуални и нямат никакъв ефект върху геймплея или опциите за игра. Може да сте забелязали, че играта е безплатна за мобилни устройства, без реклами и знаете, че версията за компютър и Switch е $4,99. Създателите казват, че „За да продължим играта, сървърите да работят и да дадем на всички повече безплатни козметични опции, ние сме развълнувани от актуализацията на Cosmicube! И тогава, ако някой иска да ни подкрепи са налице и платени скинове.“

Как точно работи? Има няколко различни типа ресурси, които можете да събирате и всеки от тях прави нещо специално:

  • Cosmicubes: Специални козметични кубчета, които имат тематични елементи, които отключвате чрез разклонен път. Тези елементи обикновено са по-специални или подробни. Различни Cosmicubes се купуват с помощта на Beans или Stars, но тяхното съдържание може да бъде отключено само чрез печелене на Pods чрез игра.
  • Beans: Ресурс, присъждан чрез нормална онлайн игра! Използвайте го, за да осребрите козметика и някои космически кубчета в магазина.
  • Stars: Това е премиум валутен ресурс, закупен с истински пари. Можете да ги закупите в играта и да ги използвате за закупуване на специални предмети и някои Cosmicubes.
  • Pods: Събира се чрез игра, АКО И САМО АКО имате активиран Cosmicube. Всеки Cosmicube има различен тип Pod, свързан с неговото съдържание, и Pods не може да се прехвърля между Cosmicubes.
  • XP: Опитът, даден въз основа на времето за игра – ще се използва само за изравняване на героите, което осигурява бонуси.


Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град