Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | 4 неща, които трябва да опитате след големия ъпдейт на Animal Crossing: New Horizons

4 неща, които трябва да опитате след големия ъпдейт на Animal Crossing: New Horizons

Аз детето | 2021-11-09

4 неща, които трябва да опитате след големия ъпдейт на Animal Crossing: New Horizons

С актуализацията на Animal Crossing: New Horizons има много неща за правене и нови функции, които да изследвате. Но преди да ви е писнало и да се откажете, защото ъпдейтът е огромен, ние изследвахме за вас всичко и ви съветваме да опитате тези 4 нови неща, така че да не губите ценно време на острова или да пропуснете нещо.

Redeem Nook Miles

Първо, ще искате да се отбиете в сградата на Resident Services. Отидете до терминала Nook Stop и започнете да осребрявате милите Nook, които се надяваме, че сте спестили за всички страхотни нови артикули. Ако сте малко изчерпани или не искате да харчите всичко толкова бързо, засега се придържайте към най-важното. Задължителните подобрения включват лиценза за декориране на професионалисти за 2000 мили, който ви позволява да промените дома си още повече с красиви стени и тавани.

Не пропускайте и страхотните нови рецепти! Ще ви струват 2000 мили, но определено е добра инвестиция. Тя ще добави механизма за готвене към вашите DIY рецепти, което ви позволява да правите всякакви вкусни храни. Само запомнете, че за да съберете тези вкусни артикули, ще ви трябва кухня. За щастие, надстройката на приложението предоставя рецепта „Направи си сам“ за кухня от камък, която се нуждае само от основни материали. Предлагат се и рецепти за готвене за смути от родните плодове на вашия остров, захар, брашно, палачинки, лаврак на скара с билки, доматено къри, сандвич с тиквени франзели и картофи.

Head to Nook’s Cranny

Тук можете да вземете DIY рецепта за комплект за настройка на стълба в шкафа на магазина за 2000 камбани. За разлика от стълбата, с която сте свикнали да се движите по острова, това ще ви позволи да имате постоянно стълба около града си. Това е невероятно полезно, ако обичате да имате много хълмове и долини и сте свършили постоянните места за мостове и стълби, или ако ви е писнало да носите сами стълба.

Освен това можете да вземете основните рецепти за готвене за 4980. Ще се открояват сред останалите рецепти, които имат жълъд на розов фон. Този набор от рецепти е жълт с бъркалка, което показва, че е за приготвяне на храна и напитки. Ако сте излезли от строя и сте спрели първо тук, няма да можете да закупите комплекта, тъй като първо се нуждаете от надстройка Recipes.

В този момент ще сте отключили ново постижение: Писане на готварска книга. Първият етап се отбелязва, след като имате 10 рецепти в колекцията си. Следващият е 30 и още един маркер след него, така че очаквайте готварската ви книга да се разшири. Например, уловът на сафрид ще отключи рецепта за готвене на пържена риба.

Време е за упражнения

Бяхме сериозни като ви казахме, че с новия ъпдейт има много неща за правене. Затова си починете и си направете релаксиращо групово разтягане. Както Изабел отбелязва в съобщението си при стартиране на играта след пускането, сега има касетофон пред сградата за резидентни услуги. Взаимодействайте с него, за да започнете групова сесия за разтягане с вашите селяни. Интересното в това е, че всъщност можете да се разтягате в реалния живот заедно с всички, като използвате вашия Joy-Con. Има обаче и опция за използване на бутони за управление за допълнителна достъпност или ако нямате място да започнете да се движите, където и да сте. За сесията с насочвано движение пуснете своя Switch на стойката му. Отнема около минута и няма нищо прекалено интензивно, но можете да видите цялото си село да го следва. Това е като наистина приятно докосване за допълнително бързо движение. Опцията за натискане на бутон все още осигурява релаксираща миниигра.

Говорете с Blathers в музея

Направата на спирка в библиотеката, за да проверите вашата резидентна сова, може да изглежда като незадължителна задача, която просто би попречила на проверката на всички нови неща. Е, ще грешите. Това е от решаващо значение, за да не се наложи да чакате още един-два дни, докато любимият Брустър посети вашия остров. Когато влезете в музея, Blathers ще бъде потънал в мисли (дори през деня!). Той ще спомене, че музеят може да има нужда от опресняване. Един с конкретно кафене ще иска да намерите стария му приятел Брустър, който управляваше кафене в музей с него. Бладърс силно намеква, че проверява тези нови острови, достъпни с лодка, които Изабел спомена по-рано. Той също така ще ви даде снимка на Брустър, която можете да поставите в дома си, за да помогнете да го идентифицирате.

Ако не говорите с Blathers, за да се заемете с това търсене, вашето пътуване с лодка ще бъде напразно, така че не пропускайте тази стъпка!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град