Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Симулаторът на частни детективи Shadows of Doubt получи дата на пускане от Steam Early Access и скоро ще стане по-скъп

Симулаторът на частни детективи Shadows of Doubt получи дата на пускане от Steam Early Access и скоро ще стане по-скъп

Аз детето | 2024-08-13

Симулаторът на частни детективи Shadows of Doubt получи дата на пускане от Steam Early Access и скоро ще стане по-скъп

Вокселният стелт детектив Shadows of Doubt от Fireshine Games и ColePowered Games къкри в котела за ранен достъп на Steam повече от година, но е почти готов. Новият трейлър разкри датата на пускане на пълното издание. Нека си припомним, че Shadows of Doubt дебютира в Steam Early Access миналата пролет и планира да излезе оттам преди края на 2023 г., но по-късно пълното издание беше отложено за 2024 г. Както стана известно, версията за освобождаване на Shadows of Doubt ще бъде пусната на 26 септември в Steam. Заедно с пускането на версия 1.0, играта ще пристигне и на PS5, Xbox Series X и S, за които ще бъде налична в дигитален формат и формат за продажба на дребно.

Заедно с ъпгрейда до 1.0, играта ще получи голяма актуализация (по-рано беше съобщено, че ще се казва The Murder Drop), която ще „накара всеки частен детектив да потръпне“. Подробностите ще бъдат споделени през следващите седмици. Освен това на 23 август цената на Shadows of Doubt в Steam ще се увеличи от $20 на $25. За тези, които са закупили играта преди корекцията на цената, нищо няма да се промени.

Играчите влизат в ролята на частен детектив в хипер-индустриализираната версия на 80-те. Благодарение на усъвършенстваното процедурно генериране на свят и симулацията на живот на NPC, буквално всеки в града може да бъде престъпник. Shadows of Doubt има повече от 9,5 хиляди „много положителни“ отзива в Steam (91% рейтинг). По време на ранния достъп играта получи редица корекции и три основни актуализации на съдържанието.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град