Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Как да изберете най-доброто разположение на острова в Animal Crossing: New Horizons

Как да изберете най-доброто разположение на острова в Animal Crossing: New Horizons

Аз детето | 2024-08-19

Как да изберете най-доброто разположение на острова в Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons вероятно има най-много опции за персонализиране от почти всяка част от поредицата Animal Crossing, но има голям дебат между играчите за това кое начално островно оформление всъщност е най-доброто. Когато започвате ново запазване, Тими и Томи ще помогнат на играча да реши между селекция от четири различни островни оформления, с които да започне, и всеки остров ще има един от петте начални плода (ябълки, праскови, портокали, круши или череши), като както и четири възможни цвята за летището на острова. Оттам нататък оформлението на всеки начален остров може да варира значително – но кое е най-доброто разположение на острова в New Horizons?

Има много фактори, които играчът може да вземе предвид, преди да направи своя избор, и има няколко характеристики за остров, които не могат да бъдат променени, след като бъде избран, така че избирайте внимателно. Общо има най-малко 95 различни островни оформления, които играчите могат да получат в началото на играта си. Според публикация в Reddit от потребител gamingchibix, речната функция специално има различни маршрути, по които може да премине през целия остров, така че играчите да могат да видят набора от опции, които имат, когато стартират нов остров.

В по-голямата си част най-доброто оформление на острова е това, при което Resident Services не е твърде близо до летището, което дава на играча достатъчно пространство, за да си поиграе с различни опции за вход. Когато Resident Services е твърде близо до летището, това често води до смачкан вход, оставяйки малко място на играча да бъде креативен с дизайна си. Някои функции не могат да бъдат променяни, след като играчът е избрал стартовото разположение на острова. Като за начало, където и да се намира Resident Services на острова, той ще остане, тъй като няма опция да го преместите, докато играчът се тераформира и прави други ремонти на своя остров. Устията на реката, която минава през острова, също не могат да бъдат променени. Въпреки че играчите имат опцията да коригират завоите и пътя на реката, има голяма част от пространството в отворите, които не могат да бъдат коригирани, което ги прави постоянна част от острова. Устията на реката ще бъдат разположени на някаква комбинация от източната, западната и южната страна на острова, въпреки че никога няма да има устие на река на север. Играчите също не могат да променят местоположението на тайния плаж в северната част на острова.

Това по-специално отхвърли много изграждане на острови и въпреки че често е нещо, което играчите са се научили да заобикалят, тези, които имат предвид конкретен план за оформление, ще искат да вземат предвид това в окончателното си решение за своя остров. Въпреки това, четирите опции, представени на играча, не са единствените, от които да избирате. Играчите могат да затворят играта и да я рестартират, ако не желаят една от четирите опции, които Тими и Томи им представят, и друга произволна селекция ще бъде представена при рестартиране на играта. Броят пъти, когато играчът се рестартира, за да получи перфектното оформление на острова, зависи изцяло от целите му за остров New Horizons, но много хардкор играчи са прекарали часове в рестартиране на играта, за да получат точно селекцията, на която са се надявали. Благодарение на огромния брой опции за персонализиране на играта, има много неща, които играчът може да направи, за да коригира пейзажа на своя остров – но местоположението на Resident Services обикновено е най-големият решаващ фактор, когато избирате началния остров на играча.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град