покани

Начало | покани | Звездите на цирк „Дю Солей“ гостуват в Пловдив с ледено шоу посветено на Хари Потър

Звездите на цирк „Дю Солей“ гостуват в Пловдив с ледено шоу посветено на Хари Потър

Аз детето | 2024-02-21

Звездите на цирк „Дю Солей“ гостуват в Пловдив с ледено шоу посветено на Хари Потър

Невероятното ледено шоу „Hogwarts Holidays“ от звездите на цирк „Дю Солей“ гостува в Пловдив в многофункционална спортна зала „Колодрум“ на 05.03.2024 г., началният час е 19:00 часа.

„Hogwarts Holidays“ разказва вълшебната история за магьосническия свят на Хари Потър и неговите приятели и ви потапя в света на собственото ви въображение. Спектакълът ви приканва да напуснете ежедневието и да се потопите в света на фантазията със спиращи дъха визуални ефекти и оригинален музикален акомпанимент на празничното настроение.

Представлението е уникална постановка на границата между физическия театър и цирка, комедията и магията, която съчетава цирковото изкуство и фигурното пързаляне в едно шоу на ледената арена, специално създадена на сцената на всяка зала. Шоуто е цялостна история с уникални костюми, декори и видеопоредици, които ще ви позволят да се потопите в магическата вселена на Джей Кей Роулинг така, както никога досега. През 9¾ платформа зрителите ще се отправят на незабравимо пътешествие из коридорите на Хогуортс, ще присъстват на мач по куидич, а след това заедно ще победят Тъмния господар и ще стигнат до празничния бал.

Изпълнителите на цирковото шоу впечатляват с акробатика, предизвикваща гравитация, съчетана с уникални умения за фигурно пързаляне. А интерактивните ефекти, впечатляващите визуални ефекти и светлинният дизайн очароват всеки зрител.

Децата до 4 години, включително, могат да присъстват безплатно, седнали в скута на родител, т. е. на едно място за един билет могат да седнат 1 родител и 1 дете до 4 г. вкл.

Шоуто се препоръчва за зрители от всички възрасти. Билети се продават в платформата:

https://uconcert-bg.com/bg/zvezdy-tsirka-dju-solej-ledovoe-shou-hogwarts-holidays/

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град