Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Как се призовава The Wider в Minecraft?

Как се призовава The Wider в Minecraft?

Аз детето | 2022-03-16

Как се призовава The Wider в Minecraft?

Повечето фенове на Майнкрафт смятат, че Ender Dragon е най-опасният и труден бос в цялата вселена от тухлички. И ако в началото на играта той беше някакъв мистичен герой, победен от съвсем малко играчи, то днес всичките му тайни са почти разкрити и най-вероятно дори и вие сте го победили поне веднъж, нали? Но ако искате истински трудно предизвикателство, което ще ви държи в напрежение с часове, ви предлагаме да призовете The Wider. Освен напрегната битка той ще ви даде и по-добра награда. Той е единственият източник на nether звезди, който може да се използва за изработване на маяци, един от най-полезните елементи в играта.

Битката с него изисква малко повече подготовка, така че ето пълна разбивка на това как да призовете триглавия бос.

Съберете три wither черепа

Събирането им е най-трудната и отнемаща време част от процеса. Черепите се хвърлят от скелети, враждебна тълпа, която може да бъде намерена само в крепостите на Недъра измерението. Освен това скелетите са труден враг пред който трябва да се изправите. При всеки директен удар, който прилагат, опасният ефект на увяхване превръща всички сърца в лентата на здравето в черни и нанася повтарящи се щети на играчите. Този ефект може лесно да убие играчи и тъй като прави здравната лента черна, обикновено е трудно да разберете колко ниско е здравето ви, докато не стане твърде късно.

Всеки убит скелет дава само 2,5% базов шанс за череп. Дори ако играчите използват омагьосването за плячкосване, което увеличава процента с един процент за всяко ниво на максималният шанс все още е само оскъдните 5,5 процента. Това означава, че всеки, който се надява да се справи с the Wither, ще трябва да бъде търпелив и вероятно да убие много скелети, преди да успее да получи трите черепа, от които се нуждае.

Съберете четири блока soul sand или soil

Това обикновено е сравнително лесна задача, стига да имате портал към Недъра и да сте в състояние да намерите биома на пясъчната долина на душата. След като намерите пясъчна долина на душата, просто използвайте лопата или ръката си, за да копаете и съберете четири soul sand или soil блока. Въпреки че биомите на пясъчната долина на душата са доста често срещани и лесни за намиране в Недъра, понякога не можете да намерите такъв, колкото и усилено да търсите. Ако случаят е такъв, огледайте стълбите на която и да е крепост.

Withers, вдигнете се!

Преди да направите тази стъпка, уверете се, че не сте близо до структури, животни, селяни или други подобни субекти, които ви интересуват. Wither изстрелва експлозивни черепи и ще унищожи всичко по пътя си, така че намерете зона, която нямате нищо против да бъде унищожена, преди да започнете битката. За да извикате боса, първо поставете четирите блока във формата „Т“.

След това поставете трите черепа върху горната част на трите блока. И накрая е време да се изправите пред страховития Wither, който се опитва да унищожи всичко и всеки по пътя си. След като успешно го победите той винаги ще пусне една nether звезда, която може да бъде комбинирана заедно с пет стъкла и три обсидиана, за да създадете маяк.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град