Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Старт! Новият сезон на Brawl Stars е тук!

Старт! Новият сезон на Brawl Stars е тук!

Аз детето | 2022-03-07

Старт! Новият сезон на Brawl Stars е тук!

Феновете на Brawl Stars се радват на пускането на последния сезон, The Biodome. Има всичко, което можете да поискате, от нов боен пропуск до промени в баланса и нов Brawler, наречен Eve. Към играта бяха добавени над дузина нови скинове, както и множество нови пинове. Старите пък са доста по-шарени, издаващи звуци и като цяло подобрени. Редуващите се режими на игра този сезон ще включват най-новия режим Wipeout, както и Payload. Siege и Super City Rampage обаче няма да бъдат част от него.

Промените в баланса коригираха дузина Brawlers и бяха добавени още джаджи, за да поддържат играта свежа. Премиум версията на бойния пропуск на Biodome ще награди играчите с два ексклузивни скина и новата Brawler Eve. Тя е агресивен боец, най-голямата рядкост в играта, така че ще бъде трудно да се отключи без премиум боен пропуск. Основната ѝ атака ѝ позволява да хвърля яйца по права линия, а нейният Super призовава малки бебета, които ще нанесат щети с течение на времето, като експлодират близо до врагове след кратко закъснение. Тя изглежда заплашително на карти, които предлагат големи коридори, но не позволявайте на врага да ви доближава много, ако играете с нея. А най-якото е, че може да минава през водата, нещо, което никой от другите не прави.

Играчите ще имат достатъчно време да открият новото съдържание и да завършат сезона, тъй като той ще продължи близо два месеца. Има безброй предизвикателства за изпълнение, от нулиране на ежедневни предизвикателства до сезонни предизвикателства. Всяка седмица се добавят нови, както и предизвикателства за ротационни режими на игра.

Сезонът на Power League също е нулиран и играчите трябва да получат своите награди за последния сезон при влизане.



Коментари
1 коментар

Веселин , 9 г.,

Публикувано на 19.08.2022

искам да спечеля едгър от брол старс

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град