Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Време е за игра на криеница по официални правила в Among Us и още няколко интересни ъпдейта

Време е за игра на криеница по официални правила в Among Us и още няколко интересни ъпдейта

Аз детето | 2021-06-22

Време е за игра на криеница по официални правила в Among Us и още няколко интересни ъпдейта

Време е! Among Us получава нови, интересни и вълнуващи ъпдейти съвсем скоро! Искате ли да разберете какви са? Тогава четете! Но преди това да ви попитаме, вие били ли сте от онези играчи, които проявяваха креативност и започнаха да измислят нови неофициални режими на игра, които да играят с приятелите си. Така например се ражда играта на криеница, която стана толкова популярна, че от Innersloth решават да го включат като официален режим на игра. Но всичко по реда си!

Когато влезете в игра на криеница в Among Us, правилата се променят леко, за да се адаптират към по-забавно изживяване. Като начало, докато на играчите обикновено им се казва да заглушават микрофоните си и да не говорят помежду си, освен на срещи, всеки може да говори по време на криеницата, докато не бъде убит. Тук, колкото и да са играчите ще има един Impostor, който в случая ще има ролята на търсещ. Търсещият ще може да вижда съвсем малко, като светлината ще е в малък кръг около него. Целта разбира се, ще е търсещият да намери играчките и да ги... убие... Типично за играта!

Що се отнася до членовете от екипажа, те, разбира се, играят ролята на криещи се. Те обаче ще имат по-силно зрение и повече светлина, така че могат да виждат всичко, което се случва на екрана им по всяко време. Друга особеност, взета направо от неофициалните правила, е че играчите няма да имат право да правят срещи и да докладват за умрели. Те могат да общуват помежду си и да си казват къде е самозванецът по всяко време, освен ако са убити. Екипажите също не се ограничават до намирането на едно място и престоя там, докато не бъдат намерени. Те могат да обикалят картата по собствено желание.

Освен това, вероятно можете да си представите как се играе игра на криене в Among Us. Играта продължава, докато самозванецът не е убил всички. И ако това не ви звучи чак толкова забавно, разработчиците подготвят и други ъпдейти. Скоро ще можете да отключвате постижения, докато играете. Тийзърът на Summer Game Fest показа като пример постижение „убий петима играчи“, но сме убедени, че няма да е само това.

Подозираме, че ще има и нова карта! Видеото показа само няколко пиксела, но определено приличат на нещо ново. Все още се опитваме да разберем дали това е батерия или бутон, или превключвател, или нещо друго.. Но явно това е всичко, което може да бъде разкрито в момента! Ще има и нови роли за играчите, включително шериф и учен, но кой знае какво, всъщност тези роли ще играят в играта... Също така не е ясно дали те ще бъдат ограничени до определени режими.

И, разбира се, получаваме повече възможности за скинове. Цветовете корал, роза, банан, сиво, кафяво и кестеняво също ще ги има за играчите, като последните два вече бяха показани в Twitter преди анонса. Също така ще можем да слагаме на героя си някои аксесоари, като куп слънчеви очила, мустаци и нови шапки. Не знаем за вас, но ние нямаме търпение за тези новости!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град