Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | 5 интересни и безопасни Instagram акаунта, които да следвате

5 интересни и безопасни Instagram акаунта, които да следвате

Аз детето | 2021-06-27

 5 интересни и безопасни Instagram акаунта, които да следвате

Изглежда, че в наши дни навсякъде се появяват нови платформи за социални медии, но една платформа, издържала теста на времето, е Instagram. Това приложение за споделяне на снимки и кратки видеа е популярно за всички възрасти, но напоследък стана популярно сред все по-малки и по-малки деца. За деца и тийнейджъри това е нов и забавен начин да общуват и споделят директно от телефона си. Леснотата на Instagram прави споделянето на това, което децата правят да се получава само с няколко докосвания на телефона. Децата могат да бъдат свои собствени фотограф и фоторедактор, като използват камерата на телефона си и след това изрязват, редактират и добавят филтри към снимките. Те също могат да изразят своята креативност, като добавят интересни надписи към публикациите си. Децата и тийнейджърите също могат да взаимодействат със своите приятели, като коментират техните публикации.

Родителите ви обаче сигурно виждат вашите акаунти в Instagram и ползването му в съвсем друг аспект! Най-вероятно са ви казали как да се пазите в социалната мрежа! Сигурно знаете, че въпреки че наличието на „публичен“ профил може да ви донесе голям брой последователи и да даде по-голяма експозиция на постовете ви за по-широка аудитория, това също може да отвори вратата за неподходящи ситуации. Затова е препоръчително децата да поддържат своите профили „private“, което може да бъде направено в настройките на приложението. Кой или какво обаче ще следвате, решавате вие! И за да не се страхуват родителите ви, че следвате само неподходящи акаунти, ето няколко предложения от нас, които ще успокоят „вашите“, че знаете какво правите в Instagram. Освен това гарантираме, че ще ви харесат!

@SOULPANCAKE

Описанието на акаунта на Soul Pancake казва всичко: „Ние създаваме съдържание, което изследва големите въпроси на живота, чества хуманността и защитава творчеството. И го правим с почтеност, сърце и хумор.“ Техният акаунт в Instagram е подбрана страница, пълна с вдъхновяващи цитати, уникални проекти и ежедневен хумор, безопасен за всички възрасти.

@ANIMALPLANET

Кой не обича малко дневна доза сладки животни? Това е официалният акаунт на доверения телевизионен канал Animal Planet. Тук можете да видите всички свои любими сладки и пухкави животни, като същевременно научавате за нови екзотични животни.

@IREADYA

Този акаунт е идеален за всеки млад читател. От забавния конкурс и авторските истории, през препоръките за книги, това е идеалният начин да ви хареса да се интересувате от четене на книги.

@DICTIONARYCOM

Това е официалният акаунт за водещия цифров речник в света. Ще ви помогне да знаете много нови думи и да научавате нещо ново всеки ден с уникалния #WordoftheDay.

@DISCOVERYCHANNEL

Опознайте света на пътуванията, културата и науката с невероятните снимки, които този акаунт ще ви покаже. Тук ще научите за далечни места и култури, за които дори никога не сте знаели, направо от телефоните си. Официалният акаунт на Ddiscovery Channel предлага невероятна колекция от изображения, но със сигурност ще се радвате.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град