Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Те са тук! Извънземното нашествие във Fortnite Сезон 7 започна!

Те са тук! Извънземното нашествие във Fortnite Сезон 7 започна!

Аз детето | 2021-06-09

Те са тук! Извънземното нашествие във Fortnite Сезон 7 започна!

За свят, който вече е пълен с пътешествия във времето, извънмерни кубчета, странни битки, супер герои и много други, бихте си помислили, че нашествието на извънземни би било нещо обикновено за Fortnite. И все пак чисто новият сезон 7 идва с летящи чинии, които можете да управлявате и още куп извънземни изненади, които няма да ви оставят разочаровани. Представяте ли си какво е да се возите отгоре на летяща чиния или да похитите някоя и да стреляте по опонентите си от небето с най-силните извънземни оръжия – те изобщо няма да разберат откъде им е дошло. Страхотно е!

Тези НЛО също пускат гайки и болтове, когато бъдат унищожени, което може да се използва за надграждане на оръжията (например превръщането на щурмова пушка в AR). Това се случва заедно с множество нови извънземни и експериментални оръжия, които можете да намерите съвсем случайно в бараки и храсти разхождайки се из картата.

След това, разбира се, има и battle pass и за този сезон. Голямата изненада този път е скинът Kymera, отключващ части с които да създадете свой собствен извънземен. Да не забравяме и въвеждането на „Rick n Morty“, със скин на Rick, който много разширява границите на анимационния шейдър, с който Fortnite си играе от известно време. Към него се присъединява и Супермен, който изпълнява ролята на „добрия“ извънземен в този седми сезон.

Въпреки че не се показва изрично, Сезон 7 също би трябвало да донесе значителна промяна на графиката на Fortnite. Избирането на „Epic“ в настройките сега трябва да показва някои по-красиви ефекти от дим, вода, огън и частици, заедно с подобрената последваща обработка и сенките.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град