Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Време е за екшън готварско приключение – Overcooked 2 е безплатна за изтегляне

Време е за екшън готварско приключение – Overcooked 2 е безплатна за изтегляне

Аз детето | 2021-06-18

Време е за екшън готварско приключение – Overcooked 2 е безплатна за изтегляне

Чували ли сте някога за Overcooked 2? Това е забавна игра, която ще ви накара да се почувствате като в кулинарно предаване. Но не обикновено – по-скоро като от друга планета и не се притеснявайте, дори и да не обичате да готвите, играта пак ще ви хареса! При това сега е идеалният момент да опитате играта, защото Overcooked 2 е безплатна в Epic Games Store до 24 юни. Самите създатели описват Overcooked 2 като „весела, ненасилствена кооперативна игра, която е достатъчно проста, за да може да носи наслада на цялото семейство. Но също се оказва една от екшън игрите, които някога ще играете.“

По същество очарователната обвивка на тази игра крие често невероятно напрегнати моменти и страхотен екшън без оръжия. Въпреки че е продължение на оригинала, тя също така въвежда някои основни нови елементи, като много по-трудни нива. Представете си само как кухнята ви започва да експлодира и да се мести, докато се опитвате да печете пица във фурната. И не само това, ядосаните клиенти чакат, а шефът, голяма глава лук иска да изкарате много пари. Ето това е само една малка част от нещата, които ви очакват в Overcooked 2.

При това можете да играете заедно с приятелите си, а можете да участвате в онлайн мултиплейър варианта. Така че струва си да опитате, особено когато е съвсем официално безплатна. Не пропускайте шанса да я изтеглите от Epic Games Store. Офертата приключва в 16:00 на 24 юни.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град