Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Най-добрите чийт кодове за пари в The Sims 4: как да оправите семейните си финанси

Най-добрите чийт кодове за пари в The Sims 4: как да оправите семейните си финанси

Аз детето | 2023-11-13

Най-добрите чийт кодове за пари в The Sims 4: как да оправите семейните си финанси

Паричните чийтове на Sims са една от онези традиции, които са в поредицата от самото начало. Вижте, The Sims винаги е бил за мечтания живот. А за това трябват много повече пари отколкото симсовото ви семейство изкарва. За да си построите имение или да си купите такова още докато сте без деца и сте млади възрастни е трудна работа. Това ще изисква паричен резерв, получен чрез алтернативни средства.

Проверете таблицата по-долу за бързо опресняване на четирите основни чийт кодове за пари в Sims 4, които ще ви отведат до лесно забогатяване, за да устроите мечтания си живот по-бързо и да се наслаждавате, защото дори в игра като Sims времето лети много бързо.

Ако искате много повече възможности да играете по свой собствен начин, проверете пълния списък с кодове за Sims 4 за всички кодове за режим на живо и декоративни кодове, от които се нуждаете, включително множество черти, умения и кариери от разширенията.

  • kaching дава 1000 симолеона
  • rosebud дава също 1000 симолеона
  • motherlode дава 50 000 симолеона
  • money 100000 дава домакински средства до 100 000 симолеона или всяко друго число (голямо или малко), което изберете

Не забравяйте да отворите конзолата за чийт с Ctrl+Shift+C на компютъра. Въведете тези кодове, както са написани, и натиснете enter, за да вземете пари за вашите незабавни желания.

Ако сте фенове на тази игра прочетете още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град