Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Онлайн режимът на Mario Wonder е перфектен за антисоциални геймъри

Онлайн режимът на Mario Wonder е перфектен за антисоциални геймъри

Аз детето | 2023-11-23

Онлайн режимът на Mario Wonder е перфектен за антисоциални геймъри

Игрите Super Mario често се изживяват най-добре в самота. Почти всеки, който е опитал да играе Super Mario 3D World с приятели, има истории за превръщането на играта в хаос. Но ако сте решили, че искате да изпитате Super Mario Bros. Wonder сами, ние сме тук, за да ви препоръчаме да опитате онлайн режима на новия 2D платформинг, преди да го отпишете. Играта на Wonder онлайн ви позволява да играете нива заедно с други играчи, но не по потенциално разрушителен начин. Онлайн кооперацията на Wonder позволява на вас и онлайн хората да си помагате, като се съживявате взаимно, ако някой умре в ниво, вместо да се налага да започвате обратно от последната контролна точка.

Ако играете онлайн, ще се превърнете в призрак за няколко секунди, след като умрете. Това може да стане чрез падане от нивото, попадане в края на един от огнехвъргачките на Bowser или просто случайно докосване отстрани на обувката на Goomba. Вместо незабавно да бъдете изпратени в ранен гроб, ви се дава кратък период от време, за да плувате из нивото като полтъргайст и потенциално да достигнете до друг играч, който може да ви съживи само като осъществи контакт.

Освен че ви спестява време от връщане към по-ранна точка, има още едно скрито предимство: ако имате проблеми с определена секция, можете да прескочите препятствията до друг играч, който е пред вас, и да пропуснете частта, която не можете да минете. Разбира се, върнете се и опитайте отново, ако желаете, но ако просто се опитвате да преминете ниво, за да можете да напреднете в играта, е хубаво да имате друг онлайн играч, който да ви помогне да преминете през него.

За тези, които искат да опитат предизвикателството да преминат през нивото сами, може просто да се „откажат“ веднага щом станат призраци и да се върнат към предишната контролна точка. Но все пак си струва да имате други играчи наоколо, защото някои тайни са видими само за определени герои. В Super Mario Bros. Wonder ще намерите блокове, обозначени за конкретни герои, с M за Марио, L за Луиджи и т. н. Те са видими само за приложимия герой. Все още можете да намерите тях и техните тайни като други герои, но ще трябва просто да се натъкнете на тях случайно, скачайки и тъпчейки празно пространство с надеждата, че ще ги намерите. Работи, но не е толкова ефективно, колкото другите да преминават през нивото заедно с вас и да ви показват, че невидим предмет се крие точно отвъд това, което можете да видите.

За да активирате онлайн игра, ще трябва да спрете на една от станциите, които ще намерите на картата на надземния свят, които са лесно разпознаваеми благодарение на сателитната чиния върху тях. Можете също така да изключите онлайн играта от тези станции, ако решите да започнете отново да играете сами. Смятаме, че играенето на нива онлайн е най-доброто за първото ви преминаване, тъй като ще ви помогне да се запознаете с даден етап, преди да се върнете за завършване.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град