Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Immortals Of Aveum – играта в която ще си магьосник и ще се играе от първо лице, вече има демо

Immortals Of Aveum – играта в която ще си магьосник и ще се играе от първо лице, вече има демо

Аз детето | 2023-11-20

 Immortals Of Aveum – играта в която ще си магьосник и ще се играе от първо лице, вече има демо

Immortals Of Aveum не изглеждаше, че ще бъде успешна и не беше. Ние обаче ви приканваме да опитате играта, защото в индустрия, в която блокбастърите с големи бюджети са най-често продължения или скучно безопасни игри с много дълга история, Aveum е сравнително смело решение за игра, защото е смесица от първо лице на Call Of Duty и магическите сили на Doctor Strange.

Сега има демо, така че можете да го изпробвате безплатно. Демото включва първите три глави на Immortals Of Aveum и прогресията ще се пренесе към пълната игра, ако я купите. Можете да намерите връзката за изтегляне на демото на страницата на Aveum в Steam. Ако сте един от тези, които вече са закупили Aveum, тази седмица също видяхме пускането на актуализацията Echollector, която добавя Нова игра+ и режим на трудност Grand Magnus. Последното ви позволява да започнете играта наново с предишните си отключени сили, като същевременно прескачате уводните глави. След това ще можете да надстроите оборудването до по-високи нива и здравето, щетите и способностите на врага са увеличени, за да се адаптират към по-голямата ви сила.

Трудността Grand Magnus междувременно прави играта като цяло по-трудна с по-трудни врагове и по-малко спадове на здравето и може да бъде разгърната във всеки един момент, независимо дали играете за първи път или използвате NG+. Актуализацията на Echollector също добавя „нови цели в крайната игра“, с нови области, нова екипировка и нова битка с босове срещу титулярния Echollector.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град