Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | 7 малки, но занимателни игрички, за които не ви трябва геймърско оборудване

7 малки, но занимателни игрички, за които не ви трябва геймърско оборудване

Аз детето | 2023-11-15

7 малки, но занимателни игрички, за които не ви трябва геймърско оборудване

В малките прости игрички без много красиви графики, реалистични герой и сложни сценарии – независимо дали ги играете редовно или не, винаги ще има моменти, когато се радвате, че съществуват, ако сте без конзола или компютърът ви е с недостатъчна мощност. Има много страхотни такива игри, които просто чакат да бъдат открити.

Те могат да бъдат както за един играч, така и масови ролеви игри за много играчи, които обхващат континенти, някои с текстови системи, а други с графика. Независимо от това, можете да заложите на намирането на редица страхотни забавления в тези игри. По-долу изброихме някои от най-забавните, уникални и завладяващи опции за вас, за да ви помогнем да намерите идеалния начин да се забавлявате за известно време или наистина да ви помогнем да откриете следващата си мания. Особено когато нямате средства за гейминг конзоли и скъпи компютри.

Spelunky

Spelunky е игра за рандомизирано проучване, която ще ви накара да ровите в дълбините на пещерна система в търсене на съкровище. HD версия на играта последва това low-fi издание, но е също толкова забавно да се играе на оригинала и е също толкова отворена за бързо изпълнение и възможност за преиграване. Истинска класика.

Fallen London

Fallen London наскоро отпразнува своята 14 годишнина, което е крайъгълен камък за текстова ролева игра от този вид. Това е базирано на текст мистериозно приключение, което е напълно уникално за всеки играч и се развива в примамлив, страшен Лондон. Страхотно е забавно да влизате от време на време, да се регистрирате веднъж или на ден или колкото искате, за да видите какви странни неща се случват с героя ви и след това и да изследвате многото истории, които можете да срещнете.

Threes!

Вероятно сте играли 2048 в някакъв момент – простата математическа игра стана масова преди няколко години. Най-често се играе като приложение, въпреки това можете да си прекарате чудесно с тази проста игра във вашия браузър безплатно. Концепцията на играта е проста, но за да станеш сериозно добър не е лесно постижение и със сигурност много от мозъчните ни клетки са се развили, опитвайки се да достигнат все по-високи числа с течение на времето.

Runescape

Друга истинска класика в света на онлайн игрите е Runescape – вече е достатъчно стара, тъй като поколения играчи са преминали през нейните редици. Масивна мултиплейър ролева игра, Runescape ви дава пълна свобода да оформите своя характер, професия и куестове. Удивително е колко дълго издържа и разработчикът Jagex, правейки играта все по-приветлива за играчи, които я виждат за първи път.

10 Bullets

Една проста предпоставка е в основата на 10 куршума – вие контролирате купол, който има 10 изстрела за правене и можете да ги правите, когато пожелаете. Всеки куршум, който изстреляте, може да предизвика верижни реакции, когато удари летящ кораб, така че е просто да се опитате да създадете възможно най-голям хаос с вашите боеприпаси. Това е страхотна малка игра тип „още един опит“, която ви насърчава да продължите да виждате кои тактики работят най-добре и да бъдете търпеливи с ударите си. Това я прави чудесен начин да запълните няколко минути свободно време.

A Dark Room

A Dark Room е като енигматично представяне на класическа игра с щракане – не можете да правите много наведнъж, така че всичко което трябва е да я оставите отворена в раздел и да се връщате, за да конвертирате действия от време на време. Играта е направена много внимателно с детайлите на своята история, като ги отчита бавно във времето. Играете непознат, блокиран в гранични земи, изграждайки малка общност с течение на времето, но винаги под заплаха от животни и време.

Line Rider

Може би си мислите, че Line Rider не е особено интересна игра, но получавате каквото и да вложите в нея. Това е класическо забавление в интернет, което ви позволява да начертаете курс, който вашият малък пързаляч да следва. Потопете се в нея и преди да се усетите, ще имате масивни, сложни модели, през които да играете. Хората дори са синхронизирали песните си с известна музика за допълнителна заслуга.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град