Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Как да направите и да използвате Stonecutter в Minecraft

Как да направите и да използвате Stonecutter в Minecraft

Аз детето | 2022-07-25

Как да направите и да използвате Stonecutter в Minecraft

Stonecutter в Minecraft е алтернативен инструмент, който можете да употребявате, вместо да разчитате на маса за изработка. Можете да го използвате върху няколко каменни материала, за да ги произведете в интересни градивни елементи за вашия идеален дом, като специфични видове плочи или стълби. Сега ще ви разкажем как да направите Stonecutter и как да го използвате в Minecraft.

Как се прави?

Ще трябва да изработите Stonecutter, преди да можете да го използвате. Ще ви трябва един железен слитък и три камъка. Тези камъни могат да бъдат от всякакъв вид, така че ви препоръчваме да не сте прекалено придирчиви с тези избори. Когато имате тези материали, можете да създадете тази работна станция на всяко близко място. След като работната станция Stonecutter е създадена, можете да започнете да я използвате, за да правите различни каменни стълби, плочи и много други.

Как се ползва?

Stonecutter работи с повечето видове камък в Minecraft, включително калдъръм, пясъчник и вещества като андезит или диорит. Лично ние предпочитаме Stonecutter поради много причини. Например трябва да използвате осем каменни блока, за да създадете шест стълби на обикновена Crafting Table. Когато използвате Stonecutter, всеки каменен блок ще се превърне в стълба, което ви позволява да използвате по-малко ресурси, за да направите повече предмети. Crafting Table обаче остава подходящ избор, ако трябва да завършите строителни проекти на множество места. Ако не можете да създадете Stonecutte , има шанс да намерите такъв в къща на каменоделец в село. Не препоръчваме да разчитате на тези местоположения, защото обикновено е по-добре да направите такъв в базата си и да го използвате, когато имате нужда от него, вместо да се налага да сте по-близо до село.

Прочетете още:
Жабите на Майнкрафт: ето какво трябва да знаете за новите mobs
Как се призовава The Wider в Minecraft?
Направете си килим от мъх в Майнкрафт ето така!
Minecraft recovery compass (компас за възстановяване): как да направим такъв и за какво служи?



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град