Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Mario + Rabbids: Kingdom Battle е безплатна в Switch точно сега!

Mario + Rabbids: Kingdom Battle е безплатна в Switch точно сега!

Аз детето | 2022-07-07

Mario + Rabbids: Kingdom Battle е безплатна в Switch точно сега!

Тъй като продължението ѝ се задава, кросоувър тактиката Mario + Rabbids: Kingdom Battle в момента е безплатна за Nintendo Switch. Играта е достъпна за абонатите на Nintendo Switch Online до 12 юли, обяви Nintendo тази седмица. Ако все още не сте играли Kingdom Battle, пропускате една от най-добрите тактически игри за хибридната конзола на Nintendo. Издадена за първи път през 2017 г., играта е съвместна продукция с Ubisoft и обединява най-големите талисмани на Nintendo (Марио и приятели) с най-малките на Ubisoft (куп предимно беззъби зайци).

Въпреки че беше доста осмивана преди пускането, Kingdom Battle се оказа умна стратегическа игра, доста вълнуваща и интересна. Почти всичко в играта е препратка към нещо в по-широката вселена на Марио, от музиката през оръжията до враговете. И макар да звучи странно и дори налудничаво всъщност не е и е доста оригинално и завладяващо. Този октомври Ubisoft и Nintendo ще пуснат продължение – Mario + Rabbids: Sparks of Hope, за Switch. Sparks of Hope ще запази това, което направи неговия предшественик толкова страхотен, като същевременно ще въведе няколко основни промени. От една страна, той премахва изцяло базираната на мрежа система, която трябва да позволи по-свободно движение. Ранните кадри от геймплея също показват, че вече няма да е необходимо да държите Марио в отбора си.

Една седмица вероятно не е достатъчно време за изиграване на цялата Kingdom Battle, дори и за най-отдадените играчи. Базата данни howlongtobeat.com фиксира средно превъртане на играта за около 27 часа и пълноценно за 46 часа. Също така има проблем, че Kingdom Battle е безплатна само за тези, които са се регистрирали за $20/годишно Nintendo Switch Online услуга на Nintendo. Но хей, за това са седемдневните изпитания.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град