Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | 5 весели и образователни игри на Андроид за най-малките

5 весели и образователни игри на Андроид за най-малките

Аз детето | 2022-07-04

5 весели и образователни игри на Андроид за най-малките

Детството е важна част от човешкото развитие. Това е възрастта, когато за първи път децата получават много нова информация. А когато тази нова информация е под формата на игра, малките са наистина щастливи и учат, без дори да разбират, че това е учене. Те научават основите като броене или четене, но го правят по начин, който ги държи ангажирани така, че наистина да им харесва. Преди това се е случвало с игри навън, книжки и хартия. В днешното технологично време обаче няма как да държим децата съвсем далеч от смартфоните. За щастие разработчиците са помислили и за най-малките. Ето най-добрите образователни игри за Android за деца!

ABC Kids

ABC Kids е една от най-добрите (и безплатни) образователни игри за Android за деца. Това е проста игра, която учи на неща като азбуката на английски, как да четете и разликата между главни и малки букви. Игрите са супер прости и награждават децата със стикери в играта за изпълнение на различните задачи. Разработчиците, RV AppStudios, имат куп други прилични детски игри за учене на други неща.

codeSpark Academy

codeSpark Academy е детска игра с истинска образователна стойност. Помага на децата да научат самите основи на кодирането чрез прости игри за броене. Човек би си помислил, че тази игра е за по-големи деца, но изглежда, че децата в начален клас биха се справили добре с нея. По принцип, ако са достатъчно големи, за да играят Minecraft, те са достатъчно големи, за да играят и това. Играта също така включва ежедневни награди за попълване на пъзели, три профила на изтегляне на игра (за тези с много деца) и без реклами или покупки в приложението.

Duck Duck Moose games

Duck Duck Moose е друг разработчик в Google Play с куп образователни игри за Android за деца. Някои от по-добрите игри включват Fish School, Duck Duck Moose Reading и Moose Math. Игрите имат образователно съдържание, съответстващо на техните имена. По този начин игрите помагат на децата да се научат да четат, основна математика, а Fish School се фокусира върху цветове, форми, решаване на проблеми и други неща. Всички игри са безплатни.

The Endless games

Originator има няколко наистина добри образователни игри за Android за деца. Те включват безкрайна азбука, безкраен четец, безкрайна игра на думи, безкрайни числа и безкраен испански. Както можете да си представите, игрите обхващат думи, букви, четене и чужд език, заедно с малко математика. Всички приложения са безплатни, въпреки че има версия на Endless Reader за $29,99, ако искате допълнително съдържание.

Intellijoy

Intellijoy е голям разработчик на детски игри за мобилни устройства. Имат огромна колекция от детски игри и повечето от тях имат образователна стойност. Някои примери включват Intellijoy Early Learning Academy и поредицата Kids Learn с игри за сортиране, оцветяване, форми, четене, числа, броене, решаване на пъзели и др. Повечето от игрите струват около 1,99 – 2,99 долара всяка с играта Early Learning Academy, като се използва абонаментна услуга за 5,99 на месец или 47,88 долара на година.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град