Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Сринати ли са сървърите на EA? Ето как да разберете!

Сринати ли са сървърите на EA? Ето как да разберете!

Аз детето | 2022-08-12

Сринати ли са сървърите на EA? Ето как да разберете!

Electronic Arts (EA) е голяма компания с много игри и други компании под нейна опека. Със сигурност ще има проблеми със сървърите на тези игри от време на време, особено тези, които разчитат единствено на постоянни интернет връзки. Ето как да разберете дали целият EA има проблеми със сървъра и не работи и как да проверите състоянието на сървъра на конкретна игра!

Как да проверите дали сървърите на EA не работят?

Тъй като EA има игри, пуснати на всяка текуща платформа, е много малко вероятно всяка игра да има проблеми, тъй като всяка игра работи на различни сървъри. Това се случва най-вече поради отпадане на нов сезон или актуализация на съдържанието в игри като Apex Legends и много хора, които влизат в играта и претоварват сървърите. Препоръчваме първо да проверите страницата за помощ на EA в Twitter. Те са доста добри в това да са в крак с текущите проблеми във всичките си игри, така че това трябва да е първата ви спирка. Ако не сте намерили нищо на страницата в Twitter, препоръчваме да проверите състоянието на сървърите на вашата платформа.

Можете също да отидете на страницата за помощ на EA, за да потърсите отговори на проблемите на вашата игра. В горния ляв ъгъл на страницата изберете падащото меню Игри и потърсете играта, която смятате, че има проблеми със сървъра. Когато стигнете до главната страница на тази игра, трябва да видите икона за състояние на сървъра в горната част на екрана. Това ще ви уведоми дали тази игра в момента има проблеми или не. Уверете се, че уебсайтът е задал вашия регион в горния десен ъгъл.

Ако все още имате проблеми и няма докладвани прекъсвания, препоръчваме да се свържете с EA Help на връзката по-горе и да ги накарате да ви помогнат директно.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град