Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Да си пилот на самолет, да работиш във ферма или да управляваш болница – опитайте 5-те най-добри игри за симулация

Да си пилот на самолет, да работиш във ферма или да управляваш болница – опитайте 5-те най-добри игри за симулация

Аз детето | 2022-07-20

Да си пилот на самолет, да работиш във ферма или да управляваш болница – опитайте 5-те най-добри игри за симулация

Жанрът на симулацията остава един от най-популярните в игрите, отчасти поради бягството от реалността, което предлага. Играчите могат да прекарват часове, изследвайки фините механики и стратегии, разучавайки светове и професии, които може никога да не могат да видят отблизо в реалния живот. Ако искате да опитате жанра за първи път или сте опитен фен, който търси следващата си вълнуваща игра, ето пет от най-добрите предлагани симулационни игри.

Жанрът на симулационната игра предлага изобилие от разнообразие. Някои игри са съсредоточени повече върху управлението на ресурсите, докато други се опитват да дадат на играчите шанс да се потопят и да изпитат ежедневния живот на работниците. Каквото и да търсите, има страхотни възможности, които да опитате.

Microsoft Flight Simulator Game of the Year Edition

Можете да преброите на пръстите на едната си ръка игровите серии, които са популярни повече от 40 години. Серията Flight Simulator на Microsoft се развива силно от 1980 г. насам, с редовни актуализации и издания, за да накара феновете да се връщат за още. Последното издание излезе през 2020 г. То предлага повече самолети и повече маршрути за полет от всякога. Дори има множество метеорологични условия, с които да се борите. Те са направени за играчи, които искат допълнително предизвикателство. Тази игра е най-близкото, което повечето хора биха могли да изпитат като управлението на Boeing 777.

PowerWash Simulator

Машините за миене под налягане вече не са само за автомивките. Благодарение на PowerWash Simulator можете да изследвате гамата от опции, с които тези устройства могат да почистват. От хеликоптери, през сгради до роувъри на Марс, разработчиците предоставят много възможности за избор. Това е изненадващо забавно кооперативно изживяване, с до шестима играчи, които се обединяват, за да се борят с мръсотията.

Farming Simulator 22

Не всеки е създаден да бъде фермер, но Farming Simulator 22 дава възможност на играчите да опитат. Играта предлага чудесно задълбочено изживяване, което всеки може да изпробва, управлявайки финанси и оборудване, за да поддържате вашите култури да растат и вашата ферма да работи. Това е една от по-релаксиращите симулаторни игри, с по-ниски залози, но достатъчно, за да ви накарат да се връщате за още.

Cities: Skylines

Ако сте били фен на класическата серия SimCity, но сте били разочаровани от по-новите ѝ предложения, Cities: Skylines ще ви помогне да преодолеете това. Това е симулационна игра, която предлага на играчите шанса да участват в планирането на града.

Two Point Hospital

Управление на болница е сериозен бизнес, но Two Point Hospital го кара да изглежда много забавно. Тази симулационна игра определено е лека, като дава на играчите шанса да помогнат в насочването на болницата си през вълни от инфекции като нощната треска или дори COVID-19. Ще трябва да управлявате персонала си, да се уверите, че цялото ви оборудване работи и да предпазите болницата си от претоварване с болни. Въпреки фокуса си върху хумора, Two Point Hospital ще предостави много предизвикателства за играчите, независимо колко опитни са.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град