Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Fall Guys е безплатна днес, така че побързайте!

Fall Guys е безплатна днес, така че побързайте!

Аз детето | 2022-06-22

Fall Guys е безплатна днес, така че побързайте!

Миналия месец беше обявено, че Fall Guys ще бъде безплатна за игра днес, както и ще дойде в Epic Games Store. За съжаление обаче има и малка подробност, че играта също ще изчезне от Steam: въпреки че тези, които вече притежават копие на Steam, ще продължат да получават същите актуализации като играчите на Epic Store.

Това се случи и вече можете да изтеглите Fall Guys безплатно на EGS. Играта също така прави своя дебют на няколко конзоли, защото играта вече има кръстосана игра и кръстосана прогресия във всички платформи . Така че, ако ви харесва играта, но вече трудно намирате онлайн играчи за състезания, защото популярността ѝ малко спадна, вероятно ще има огромна тълпа от хора, които ще я изпробват през следващите няколко седмици. Възползвайте се да играете с тях!

Освен това рестартирането на F2P идва заедно с нулиране на сезоните, нова валута в играта (Show-Bucks) и нова система за прогресия. Новият „Сезон 1“ е подходящо наречен „Безплатен за всички“ и включва гигантска арена с нови събития и локации.

Съществуващите играчи са получили „Legacy Pack“, който включва първия сезонен пропуск и куп скинове.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град