новини детски

Начало | новини детски | Феновете на аниме, манга, гейминг, косплей и комикс културата отново могат да се насладят на Aniventure Comic Con

Феновете на аниме, манга, гейминг, косплей и комикс културата отново могат да се насладят на Aniventure Comic Con

Аз детето | 2023-01-20

Феновете на аниме, манга, гейминг, косплей и комикс културата отново могат да се насладят на Aniventure Comic Con

Aniventure Comic Con се завръща през 2023-а след 3-годишна пауза, съобщават организаторите. По думите им феновете на аниме, манга, гейминг, косплей и комикс културата отново ще се съберат на едно място, заедно със звезди от цял свят. Фестивалът през 2019 година събра рекордните над 25 000 души от всякакви възрасти, а следващото издание е в София на 8 и 9 юли в „Интер експо център“.

"Aniventure Comic Con няма да изневери на стила си и ще предложи оригинална програма и големи количества неподправено добро настроение. Феновете на азиатската култура ще се насладят на множество интересни панели, демонстрации, прожекции и лекции, а най-добрите геймъри у нас отново ще имат възможността да се състезават за големи награди“, допълват организаторите.

По думите им в палитрата от забавления се нареждат традиционният Cosplay конкурс, състезанието по к-pop, панелите с гостуващи актьори от любими касови продукции и щандовете на легендарни художници от света на комиксите.

Вижте още:Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град