Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | 5 интересни игри с неочаквано малки размери

5 интересни игри с неочаквано малки размери

Аз детето | 2022-05-20

5 интересни игри с неочаквано малки размери

Всички, дори и не толкова запалените геймъри, познават това чувство – имаш най-големия харддиск и въпреки това все няма място за игрите, защото те стават все по-големи и по-големи с всеки изминал ден. Така неизбежно идва време, в което инсталирането на нова игра изисква да изтриеш друга от твърдия диск. За да влезе нова игра, нещо трябва да излезе. Но коя любима игра или програма да деинсталирате? Тази нова игра заслужава ли това решение? Ще поискат ли приятелите ви някога отново да играете на тази, огромна, която изяжда половината ви SSD, че да я пазите?
Не можем да вземем тези трудни решения вместо вас. Но можем да препоръчаме игри, за да се възползвате максимално от ценното си дисково пространство – игри, които могат да се поберат в тесните пукнатини между гигантските инсталации. Ето 5 игри, които са достатъчно малки, за да осигурят безопасността на вашия твърд диск следващия път, когато ви се играе нещо различно.
Ion Fury
Дата на пускане: август 2019 г.
Минимално изискване за съхранение: 100MB
Това връщане към дизайна на нивата на FPS на Duke Nukem 3D е доказателство, че 2D графиката с висока разделителна способност и 3D среди все още могат да играят забележително добре заедно. В сравнение с другите му ретро FPS съвременници Dusk и Amid Evil, той е удивително малък. Поне половината от това пространство трябва да бъде посветено на кичливите едноредове на Ion Fury. Ръчното му оръдие и нивата, пълни с тайни, са добре дошли през този век.
Caves of Qud
Дата на издаване: юни 2015 г.
Минимално изискване за съхранение: 2GB
Caves of Qud е богата гоблен мечта за процедурно генерирана научна фантазия, за провеждане на водни ритуали с кучета и разумен растителен живот. Въпреки че списъкът му в Steam препоръчва 2GB място за съхранение, може да се побере и на оскъдните 589MB. Тази игра ви дава повече възможности да видите нов, произволно генериран свят, със своя собствена история и знание. Добре изразходвано място на твърдия диск.
Crusader Kings 3
Дата на пускане: септември 2020 г.
Минимално изискване за съхранение: 8GB
Разбира се, Crusader Kings 3 може да няма 3D графика, която да ви впечатлява, но в края на краищата това са предимно менюта — няма много какво да се разглежда, освен вашите малки войски, които маршируват из картата, и мрачните лица на безбройните разочароващи синове на вашата симулирана династия. Но ако ни възложите да симулираме цялата средновековна политика до ниво окръг, заедно със сложна мрежа от взаимосвързани системи, които позволяват да сте като истински крал, можем да ви уверим, че ще ни трябват повече от осем гигабайта, но не и в тази игра.
Deep Rock Galactic
Дата на пускане: май 2020 г.
Минимално изискване за съхранение: 3GB
В замяна на по-малко гигабайти вие не получавате просто неизбежно преиграваема игра през рандомизираните дълбини на Hoxxes IV. По-важното е, че ако бързата ни математика е правилна, вие също ще получите над 20 000 възможни комбинации от скинове и лица с космически джуджета и много приключения.
The Lord of the Rings Online
Дата на издаване: април 2007 г.
Минимално изискване за съхранение: 32GB
Понякога ви се иска MMO лента за действие, но не искате да инвестирате месечна такса или сто гигабайта. Въпреки че това е най-голямото място за съхранение в този списък, 32 GB, които „Властелинът на пръстените онлайн“ изисква, е леко натоварване в сравнение с неговите конкуренти. Далеч е от най-красивото MMO преживяване през 2022 г. Но ако като нас сте фенове на фентъзи във всичките му форми, това е най-интересната и ненатоварваща игра по Средната земя. И благодарение на скорошно разширяване на неговото свободно достъпно съдържание, повече от 15-годишните разширения и актуализации „Властелинът на пръстените онлайн“ е по-интересен от всякога.


Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град