Инициативи

Начало | Инициативи | Ето как и кога можете да се пързаляте безплатно в Княжеската градина

Ето как и кога можете да се пързаляте безплатно в Княжеската градина

Аз детето | 2023-01-07

Ето как и кога можете да се пързаляте безплатно в Княжеската градина

Столичните ученици ще имат възможност да използват безплатно пързалката в Княжеската градина на София, съобщават от Регионалното управление на образованието. Това решение е взето от Фондация „София – Европейска столица на спорта“, Столична община и организаторите на Ледения парк. Децата ще могат да използват безплатно съоръжението в най-големия Леден парк на Балканите всеки делничен ден (без понеделник) от 9:45 до 11:00 и от 15:45 до 17:00 ч.

Пързалката ще може да се ползва само от групи ученици по училища (не поединично) в посочените интервали въз основа на предварително изготвен график. Капацитетът на съоръжението е 150-200 деца на сесия. На място могат да се ползват кънки от гардероба. Във връзка с това е необходимо в най-кратки срокове желаещите директори и/или учители да подават съответната заявка към Фондацията.

Редът за използване на пързалката ще бъде съответно по реда на записване, като всяко училище ще бъде уведомявано за точния ден, според тяхното желание за сутрешна или следобедна сесия.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град