Инициативи

Начало | Инициативи | Дядо Коледа, но не с шейна и елени, а с мотор, ще раздава подаръци в Стара Загора

Дядо Коледа, но не с шейна и елени, а с мотор, ще раздава подаръци в Стара Загора

Аз детето | 2022-12-16

Дядо Коледа, но не с шейна и елени, а с мотор, ще раздава подаръци в Стара Загора

Нетрадиционен Дядо Коледа, яхнал мощен мотор, а не шейна, ще приветства послушните, а и не чак толкова – малки и големи старозагорци на 24 декември на площада пред Община Стара Загора, пишат от агенция „Фокус“. Традиционната инициатива на местния мото клуб „Free Wind Riders“ очаква всички жители и гости на града точно в 11 часа. Идеята Дядо Коледа да яхва мотор и да „язди“ по старозагорските улици е на над 15 години, но всеки път предизвиква широки усмивки и допринася за празничното настроение.

Благият белобрад старец ще бъде в компанията на Снежанка и ще раздаде 600 подаръка. Колоритното отбелязване на красивите зимни празници се случва тази година с безценната подкрепа на сдружение „Брат за брата“. За втори път, мотошоуто ще дари емоция и с концерт, като отговорната задача да озвучат с музика Стара Загора се пада на Детска музикална формация „Звездопад“, танцовите школи при НЧ „Настроение 2017“ и ДЮТС „Броеничка“.

Free Wind Riders“ ще отбележат четвърт век през 2023 година и обещават запомнящи се изненади по повод рождения ден на клуба.

Вижте още:Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град