Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Razer представи Gamer Pillow с хаптична обратна връзка за по-добро потапяне в игрите

Razer представи Gamer Pillow с хаптична обратна връзка за по-добро потапяне в игрите

Аз детето | 2024-10-01

Razer представи Gamer Pillow с хаптична обратна връзка за по-добро потапяне в игрите

Razer представи Razer Freyja, възглавница за геймърски стол с HD Haptics технология, предназначена да подобри усещането за по-реалистично и завладяващо игрово изживяване. Благодарение на Freyja, играчите ще могат не само да виждат и чуват какво се случва в играта, но и да усещат всичко физически.

Razer Freyja беше представен на RazerCon 2024, където главният изпълнителен директор на компанията Мин-Лианг Тан каза: „Ние се ангажираме да изведем игрите на следващото ниво и Razer Freyja не е просто аксесоар, а революция в потапянето.“ Freyja ви позволява да усетите всеки детайл от играта, от вибрациите на двигател на състезателна кола до напрегнатата тишина по време на стелт мисия, обяснява TechPowerUp.

Новият продукт използва технологията Razer Sensa HD Haptics, която извежда тактилната обратна връзка на следващото ниво, осигурявайки прецизна многопосочна вибрация. Благодарение на специалното разположение на двигателите, играчът може да усети посоката, разстоянието и интензивността на събитията в играта в различни части на тялото си. Устройството може да се използва не само за игри. Razer Freyja лесно се интегрира във всяка мултимедийна система, било то компютър за игри или система за гледане на филми и слушане на музика. А поддръжката на Razer HyperSpeed ​​​​Wireless и Bluetooth позволява да се използва с широк набор от устройства, включително компютър и Android. Още по-високо ниво на потапяне може да се постигне, когато се сдвои с наскоро обявените слушалки Razer Kraken V4 Pro, които също разполагат с технологията Sensa HD Haptics. Когато се комбинира с Freyja, общият брой на тактилните контактни точки се увеличава от шест на осем, създавайки пълна екосистема.

Възглавницата се свързва към електрически контакт с помощта на адаптер или чрез Bluetooth (Swift Pair, Google Fast Pair). Препоръчителна височина на потребителя: 160 - 200 см. Устройството се предлага от днес за $300.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град